Humppis                                               Helmikuu 2007

Eipä ollut syytä lähteä tällä kertaa merta edemmäs kalaan, koskapa ”kotilavalla” oli ainakin musiikillinen tarjonta samaa luokkaa kuin kauempanakin olisi ollut.

Läheltä pääsee kunnon pettäessä helposti pois (8,5 km on hiukan vähemmän kuin 85 km).

Paljoa en illalta odottanut, enkä juuri enempään olisi itse kyennytkään, kuin mitä nyt 23.30:een mennessä sain irti revityksi. Istuskelua enimmäkseen.

Mattilan tytöt, Anne ja Anitta, tulivat nähdyiksi ja osin kuulluiksikin (ylätasanteelle ei hyvin ääni orkesterikorokkeelta kantaudu). Mistralilla on muutamia mukavia ohjelmistossaan. Joitakin niistä pääsin tälläkin kertaa pistelemään. Väliaikalevyjen ainoat kaksi boogieta jäivät tanssimatta. Ei ainoatakaan sellaista paikalla, joiden kanssa noita olen tottunut tanssimaan.

Eipä kyllä vakituisia tanssitettavia kymmentä enempää kaiken kaikkiaankaan ollut -siinäkin termiä ”vakituinen” pitää jo jonkin verran venyttää.

Niinpä tulin tanssineeksi illan aikana yhteensä vain neljän naisen kanssa. Näistä mieluisinta kehtasin häiritä neljällä haulla. Tämä taas vuorostaan armahti naistentunnilla minua kolmasti.

Varsin uupuneena ja välillä palellenkin siis illan vietin ja vajaakuntoisena myös kotiin hiippailin.

Nyt tuntuisi kuitenkin olo sen verran kohentuneelta, että taitaa Järvenpää iltapäivällä kutsua.