Humppis

Kyllä näkyi, että eteläisen Suomen perjantaitarjonta oli jokseenkin Järvenpään tanssikeskuksen varassa.

Enpä muista, että koskaan ennen olisi sellaista määrää tuttuja ollut kerralla kasassa siellä. Suosikeistakin suurin osa jäi tanssittamatta.

Toki Varjokuvallakin oli iso osuutensa asiassa. Siksipä ihmettelenkin suuresti, että jollakulla tanssijattarella oli otsaa lähestyä Varjokuvan Kyöstiä palautteella, jonka mukaan yhtyeen olisi syytä lähteä pitkälle lomalle. Niin surkeana piti tämä daami heidän musiikillista antiaan.

No, makuja on monenlaisia, ja mauttomiakin liikkuu myös tanssipaikoilla. Ei tuo missään tapauksessa poikien fiiliksiä ja soittointoa kohentanut. Hyvin hoitivat keikkansa silti. Ei ainakaan minulla, eikä muillakaan asiasta haastattelemillani ollut moitittavaa.

Parketti oli alkuun todella liukas. Tuollaista en muista ennen siellä tulleen vastaan. Illan kuluessa asia jonkin verran korjaantui -omille Papilloneilleni ihan sopivaksikin.

Hämärähkö valaistus (Varjokuvan toiveestako?) oli miellyttävä muutos illan tunnelman kannalta.

Tunnelman syytä lienee sekin, että ilta oli hiukan poikkeuksellinen: Kahviossa kului aikaa runsaasti pariinkin otteeseen melko pitkään kahdessa eri kokoonpanossa. Viihdyin!

Välillä tuli se tavanomainen notkahduskin, mutta hyvissä ajoin ennen illan päättymistä oli möksötys jo taas puhallettu taivaan tuuliin.

Erikoislaatuisuus näyttäytyi illan saldossakin, joka muka ns. normaali-illalle osuneeksi muodostui aika hassuksi: 10/12.

Kotimatka olikin niin viihtyisä, ettei ollut vaaraa rattiin nukahtamisesta eikä uni ollut tulla edes kotiin päästyäkään.

Jos jäikin niitä tuttuja tapaamatta eilen, niin tänään Satulinnassa olisi tilaisuus yrittää korjata tilanne. Sinne on tulossa ennätysmäärä väkeä -merkittävän suuri osuus niistä tuttuja -samojakin kuin eilen. Tanssimisesta ei ehkä kuitenkaan tule mitään siellä, mutta aina ei voi...