(siirto kommenteista)

Keskiviikkona 12.12.07 kun toiset olivat Presidentin vastaanotolla kuuntelemassa Lapuan Lumiauraa ja Kollikissoja, vietin iltaa Wanhan tanssikellarissa. Syynä oli se että siellä oli Martti Metsäkedon orkesteri. Mielessä oli myös toive, että nyt siellä voisi sopia jopa tanssimaan. MMo aloitti klo 20:15 joten varsin inhimillinen aloitusaika.

Humppis on kommentoinut toisella palstalla Presidentin. Hauska sielläkin näyttää olleen.

Paljon oli Wanhalla meitä MMo:n tanssimusiikkiin vinksahtaneita, mutta oli siellä vielä enemmän vieraita kasvoja. Myös kirkollisista piireistä oli pariltakin suunnalta tarkkailemaan mitä synti on nykypäivänä ja miltä se mahdollisesti tuntuu. No oikeesti: Toiset pitävät myös MMo:n tanssimusiikin kuuntelemisesta. Radiosta kun ei enää kuule vanhempaa musiikkia, koska kaikki kanavat ovat rokkilinjalla. Monille, varsinkin vanhemmille, radiorokki on melusaastetta.

Kyllähän siellä tanssilattialla jossakin vaiheessa oli hyvinkin ahdasta, mutta periaatteessa tanssimaan sopi mukavasti. Wanhalla on kaksi päälöysiä: klo 22 +/- on päävaihto. Myös klo 19:30 +/- on havaittavissa alkuillasta tulleiden selkeää poistumaa, joten ulko-ovella oleva jono kyllä liikkuu kohtuullisen hyvin eteenpäin.

Seuraavana päivänä kuulin juorun, että Pressa ja Wanha aikovat todennäköisesti hieman koordinoida tanssi-iltojaan, jotta eivät kilpailisi toisiaan hengiltä, ovathan ne kuitenkin samaa firmaa. Kuten sanottua totuusarvo tällä juorulla on sama kuin mielipiteellä (ks. alla Jukka Kemppiseltä lainaus).

"Parmenides, Platon ja Aristoteles käyttivät sanaa "mielipide", joka on siis latinassa opinio, tosiasian vastakohtana. Usein sillä viitataan epämääräiseen ideaan, jonka tueksi ei oikein ole todisteita. Usein tämän sanan käyttämisellä halutaan viitata myös muutoksen mahdollisuuteen. Mielipide on sellainen, joka voi muuttua."