Humppis                                                           Sunnuntai 27.1.2008

KinoJake kiinnostaa (kolmas kerta jo). Ensitapaaminen viime vuonna juuri Jäkessä antoi varsin valoisan kuvan yhtyeestä. Tyttöjen (2 kpl: viulisti ja urkuri) mukanaolo kokoonpanossa ei ole huono asia sekään. Kuitenkin ryhmän iloinen ja innovatiivinen ilme sekä soittavan tanssijan panos musiikkivalintoihin antavat sen viimeisen silauksen, jota tanssiväki kaipaa viihdyttävältä ryhmältä.

Nytpä tuo joukko kokeileekin siipiensä kantavuutta osallistumalla Viihdyttäjä 2008 semifinaaliin maaliskuun alussa ms Amorellalla.

Aurinkoinen talvipäivä (-4) alkoi samentua pilviseksi juuri lähtöhetkellä, mutta vielä puiden latvojen ja pilvikerroksen välistä paistava Helios häikäisi vallan mahdottomasti enimmän osan matkaa.

Perille tultua jouduin toteamaan, ettei juurikaan ollut joukkoa tulossa. Tuttuja ei ainakaan haettavaksi asti vielä ensivalsseille eikä niiden perään tulleille fokseillekaan näkynyt.

Niipä rupesin jo vetäytymään penkiltä kahvion suuntaan, kun yllättäen iloinen ilmestys aineellistui näkökenttään. Kiinni vain ja menoksi. Parikin biisiparia siinä mentiin heti ja monta kertaa myöhemminkin lisää.

Tulihan niitä tuttuja sitten jokunen, kunhan saivat aikaiseksi. Kaikkiaan kuuden kanssa tanssin illan aikana. Noista kaikkien muiden kanssa kolme kappaleparia, mutta avaajan kanssa kaksi enemmän.

Varsin rankkaakin oli meno välillä, mutta tasoittavia hitaita onneksi tuli myös riittävästi.

Tauot menivät tällä kertaa yksin istuessa, mikä jonkin verran madalsi tunnelmaa.

Kuitenkin keskimäärin oli mukavaa (välillä ehkä liikaakin).

Kotiin tasan kahdeksalta.

Hakusaldo ei korkeaksi päässyt muodostumaan: 13/7.