Kaminiitto www


Tässä oli päässyt selvästi syntymään tanssivajetta niin korvien väliin kuin muutoinkin, kun ei kolmeen viikkoon ole päässyt mieleisiinsä lavatansseihin. Ravintotansseissa kyllä on tullut piipahdettua noin niin kuin harvakseeltaan, mutta ne ovat kuitenkin erilaisia kuin oikeat lavat.

Em. vajetta oli ilmeisesti kertynyt muillekin, koska eilen (pe 4.1.8 ) vähän ennen klo 20 ei enää tahtonut millään ilveellä löytää parkkipaikkaa Järvenpään Tanssikeskuksen nurkilta. Seppo ja Liisa ovat panostaneet tämän kevään viikonloppuisin vain perjantai- ja sunnuntaitansseihin. Yhden orkesterin systeemi näyttää ainakin eilisen perusteella toimivan loistavasti. Martti Metsäkedon orkesteri minun silmilläni katsottuna veti tuvan täyteen. Jos näin jatkuu niin a vot!

Tanssiva yleisö ja erityisesti nuorempi sellainen on selvästi ottanut MMo:n omakseen. Yhtenä syynä tähän varmaan on se, ettei ko. orkesteri väheksy lattareita niin kuin monet pintaorkesterit tekevät vanhempaa ja suuriäänisempää tanssiporukkaa miellyttääkseen. Seppo ja Liisa ovat tämän huomanneet samoin kuin sen, että nuorempi väki kuitenkin tuo suuremman osan liikevaihdosta. Varmaan tämän vuoksi he ovat varanneet MMo:n kalenterista melkoisen siivun tälle vuodelle. Mikäpä sen mukavampaa minulle!

(PS. Tanssifilosofian teesien 4-kohdan kirjoitusvirheitä olen korjaillut kotisivullani.)