Humppis

Metsäketoa tarjolla, joten hyvät tanssit oli tiedossa. Niinpä riensin ajoissa etelään (perillä 19.40) ja vakituisen parkkipaikkani sain. Siinä salmarit naamaan ja sisälle Tuuliksen ja Suokulkijan perässä.

Halit ja pusut asianmukaisesti vaihdettiin ja sitten kahvion luiskaa alas. Salsa ja Piipahan ne siinä olivat vastassa ynnä Seppo myös. Miehet käteltiin.

Tositoimiin ei ensin näyttänyt olevan aihetta, mutta sitten näkyikin jo tuttuja tulevan oikein tungokseen asti. Lapistakin oli palattu ja niin upeana fiinissä lookissa, etten ollut tuntea. Hain silti, vaikka lattarikorkkarit vielä olivatkin jalassa (Maaritilla siis -ei minulla). Vaihtuivat sittemmin Bleyereihin.

Sanna toki piti tanssittaa myös moneen kertaan (4). Niin, ja Magdalena tietysti (1+2). Olihan tyttö aivan pitkästynyt joulun ja uudenvuoden pyhien aikana, kun ei Jäkeen ollut päässyt (Satulinnassa kyllä tanssittiin muutamankin kerran).

Naisten puolituntisen aluksi painuin tietysti lonkerolle. Seuraani sain ensin miehen, ja sitten kaksi naista (Bettina ja Maarit). Noista ensinmainittu oli ihan sairaana tullut paikalle niiskuttelemaan. Silti vaati minua itseään illan kuluessa ainakin yksien hitaiden verran tanssittamaan. Sen myös myöhemmin toteutin.

Nyt kuitenkin keskustelu (ja lonkeron juonti) loppui lyhyeen, kun Ramona saapui hakemaan tangolle (vaikka ei ollut edes sitä naistenpyörää). Hyvin mielelläni jätinkin juomani Bettinan vahdittavaksi. Tuplat tuossa typykkä ensin pyysi ja sitten perään onnistui Magda-tyttö nappaamaan minut palautuksesta, joten lonkero oli vähintäänkin riittävän temperoitunut, kun viimein palasin sen luo. B vahti sitä puhelinkeskustelun ohessa.

Sitten jo taas alkoikin miesten haku (siis miehet hakivat naisia).

Oskaria tietysti piti innostaa(!) tulkintaan sekä tangon että rumban avulla.

Kahtakin Katjaa tanssitin (toinen vallan nopeiden suosikkien valioita) yhteensä neljä kertaa.

Töllillä viimeksi tanssitetun Taitrin myös vein tangolle. Sievä pikku pyllynsä oli jo toipunut Imatran liukkailla (Töllin lattia oli todella sikaliukas alkuillasta) tapahtuneesta pyllähdyksestä. Kylmä-kallea kuulemma oli tarvittu kotimatkan ajan. Sen siitä saa, kun alaosasto kuumenee liikaa taitomiesten kanssa tanssiessa.

Tuuliksen kanssa tunnelmoitiin kolmasti (viimeisillä tehtiin majesteettirikos, kun mentiin swingit ihan vain halaillen -ja pussaillenkin).

Aika myöhään vasta tulleen Maria Guzeninan (oik. Leila) kanssa mentiin illan ainoat salsat. Vasta Virosta ostettu pikku hamonen pyrki pyörimään -numeroa liian suuri. Hoidot taisivat hoikentaa.

Ihme, että Metsäketo nyt noin vähiin salsan jätti.

Aiemmin, melkein heti MG:n tultua kyllä tanssittiin jotakin foxintapaista salin takaosassa viivähtäen ja lahdentakaisista tarinoiden.

Haninkin onnistuin buggauttamaan. Ensimmäisen aikana päästiin tasan kierros. Toisella vähän juututtiin ruuhkaan. Mestarin kanssa on helppo tanssia!

Siinä määrin mukavaa oli tanssia ja kahviossa jutellakin, että jäi naamanpesukin vain yhteen kertaan, vaikka kuuma toki oli jokseenkin koko ajan.

Musa tietysti oli korkeinta mahdollista luokkaa -siis sekä live että levyt. Niin olivat tanssijatkin.

Uupuneena olin poistumassa viimeisten valssien jälkeen (Sanna) narikkaan, kun jo napattiin encorelle. Varsin vilkasta olikin sen (yksi siis vain) aikana meno, ja mielikuvitusta koettelevaakin. Mii siinä takaisin taluttajana siis.


Kotiin siis 00.35.

Saldo vallan hyvä: 24/9.