Kaminiitto www

(Tanssiraporttini Ämmälän puolelta http://groups.msn.com/ammala/)

Kävin Wanhan tanssikellarissa aattona uutta vastaanottamassa. Olin oven takan 17:30 kun ajattelin, että kun klo 16:00 avataan niin siellä jo varmaan on ilo ylimmillään ja Rannanjärvi raikuu ulko-ovelle asti. Ei raikunut. Avasivat klo 18:00 on kuulemma vanha tapa ja kansanmuoto. Ei siinä mitään, menin kielikursseille Stockmannille puoleksi tunniksi, kun alkaa tuo venättä painuneen koko lailla unholaan käytön puutteesta .

Kun ovet avautuivat, väkeä valui sisään pienellä jonotuksella koko ajan, jotta puolen tunnin päästä perusjoukko oli kasassa. Kirsi soitteli minun makuuni sopivia levyjä pari ensimmäistä tuntia, mutta sitten minulta jotenkin ote herpaantui ja Pohjanmaan Lumiauran ja erään sisarusparven usein toistuvat levyt eivät enää kuulostanutkaan kovin tanssittavilta. Ensin mainittu oli orkestereineen ajoetäisyydellä enkä nimenomaan mennyt ko. tanssipaikkaan sen takia. Jälkimmäiset taas lauleskelevat mukavaa musiikkia autolla ajon ratoksi.

Niin siinä sitten taas kävi, että orkesteri ei saanut kamppeitaan kasaan siihen mennessä kun tein johtopäätöksiä ja livemusiikki ja Antti Raiski jäivät taas kuulematta. Jos olisin arvannut minkälainen pauke kotinurkalla oli, olisin ehkä sinnitellyt Wanhalla pitempään.

antti.JPG