Humppis                                 Perjantai 15.2.2008

 Saska Helmikallio & Avec

Kova pohjatuuli (jo toista vuorokautta) ja pikkupakkanen pitelivät flunssaa pelkäävän sisällä. Pakolliset kaupassakäyntikävelyt vain tuli tehdyksi.

Sinnepä sitä myös talven selkään perjantai-illan tullen piti työntyä.

Kuiva tie ja melko vähäinen liikenne vanhalla reitillä antoivat leppoisat mahdollisuudet orientoitua tanssituokioon.

Hyvissä ajoin olinkin melkein oven edessä (19.45).

Muutama ihminen vain vasta sisällä. Apuliina osui ensimmäiseksi vastaan. Halattiin lämpimästi.
Hakeuduinkin viereensä istumaan ensivalsseja varten.

Hiippailtiin ne sitten hyvinkin monin tavoin tulkiten (ihan erilaiset valssit olivat keskenään). Aivan upeasti seuraa tyttö -kuin osana viejän vartaloa!

Sittenpä niitä tuttuja ilmaantuikin tiuhaan tahtiin niin, että juuri ennen naisten puolituntista ehdin juomatauolle. Siihen se tosin lonkero jäi vain kerran siemaistuna pöydälle, kun jo saapui ensimmäinen hakija. Seuraava otti kiinni palautuksesta, mutta sitten pääsin melkein lopettamaan juomani. Ihan viimeinen sormenleveys piti vetää kiireellä, kun jo eteen istahtanut vaati parketin puolelle.

Taas sitten työtä otsa (ja koko kroppakin) hiessä, kunnes koitti kahvitauko.

Niin loistavasti kävi, että Daami tapansa mukaan anteliaana maksoikin kahden perässään tulleen miekkosen annokset (DMalone ja Humppis). Kiitos jälleen kerran!

Sensijaan ko. ladyn saanti hitaille onnistui epä, kun tämä juuri niiden viimeisten sellaisten alkaessa oli kadoksissa. No, ei ollut sijainenkaan ollenkaan huono valinta.

Reippaanpuoleista oli soitanta, varsinkin Saskan ollessa asialla. Tuli toki niitä tangojakin tangokuninkaalta, vaikka rokkimies juuriltaan onkin. Rumbat ja slowarit sekä hitaat valssit saatiin myös nauttia useampaan kertaan.

Silti ne illan loppupään rokit (välissä tosin yhdet hitaat) pusersivat viimeisetkin voimat kropasta ja ajoivat kintut ihan hapoille.

Melkein historiaa tuli illan kuluessa tehdyksi, sillä erittäin harvoin vapaalla jalalla nähtyä PiaM:ää intouduin hakemaan peräti kolme kertaa. Nutturaansa yritin hajoittaa useammankin kerran. Se kanan p-kampaus oli turvallisempi. Edellisen kerran olikin tanssittu Ruusulinnassa 17.4.2006.
Niin ne vuojet viejii.

Tuulispään kanssa sain vaihdetuksi (oikein erikseen ennakkoon sovitusti) muutakin kuin suudelmia.

Toivottavasti nyt toimii. Korjaushommia olen tosin täällä tehnyt koko aamupäivän sekä eilen saadun tiedon että matkan varrella esiin tulleiden seikkojen vuoksi.

Hieno ilta oli vaikka hikinen!

Pois vasta viimevalssien alkaessa 00.25.

Hakusaldo: 22/9. Yhtä ennen tanssittamatontakin hain. Oikein hyvin meni!