-mutta vain omalta puoleltaan, totesi oikeus. Ruususen kirjassa kerrottiin vain asioita Susanin kokemana. Matti taas kokee että hänen yksityiselämäänsä riepotellaan. Jukka Kemppiseltä ovat tiedoitusvälineet koettaneet tivata kommenttia, -ei tipu. Uskon että Ritva Santavuori avaa kyllä sanaisen arkkunsa ja kipakasti. Mutta kuka kumma on Sirkka Mertala?

Toisenlainen tapaus -Matti Ahde käpälöitsemisineen kirvoitti aikanaan kovasti kommentoijien kielenkantoja, -itse olin hiljaa. Matti Ahde leimattiin ahdistelijaksi ilman mitään oikeudenkäyntiä. Kaikki alkoi Harri Nykäsen kirjoittelusta Hesarissa. Nykänen kirjoitti pitkän jutun jossa Matti Ahteen nimeä ei oltu mainittu. Hesari ei suostunut kirjoitukseen, jossa se olisi ylös pantu, Harri kyllä olisi sen printannut ja isolla. Myöhemmin TV-haastattelussa Nykänen kertoi tarkoittavansa kirjoituksellaan juuri Matti Ahdetta. Alkoi valtava julkinen kalapaliikki. Lopulta Harri Nykänen lähti Hesarista näyttävästi.

Alkoi Matti Ahteen kujanjuoksu jossa jaakaajana oli myös Suvi Linden  julkisen mielipiteen ja femakoiden ohella. Näyttöä ei löytynyt eikä kukaan tullut esille omalla nimellään kertomaan yksityiskohtia. Asetettiin yhdennaisenkomitea. Pirkko K. Koskisen salainen selvitysraportti kun esiteltiin Veikkauksen hallitukselle niin Matti sai lähteä. Toimitusjohtaja voidaan erottaa ilman mitään oikeudenkäyntejä.

Suvi Lindenillä oli myöhemmin oma kujanjuoksunsa jossa yksityisen oululaisen golfkentän veikkaukselta saamia avustuksia puitiin julkisuudessa ainutlaatuisina. Suvi sai lähteä. Jussi Isotalo (kesk) oli silloin Veikkauksen uutena toimitusjohtajana. Wikipedia:

Suvi Helmi Tellervo Lindén (s. 19. huhtikuuta 1962) on Suomen viestintäministeri Vanhasen II hallituksessa ja Kokoomuksen kansanedustaja vuodesta 1995 lähtien. Lindén toimi kulttuuriministerinä vuosina 1999–2002 Lipposen toisessa hallituksessa, mutta hän joutui eroamaan kesällä 2002 sen jälkeen, kun Ilta-Sanomat paljasti hänen myöntäneen 170 000 euron avustukset Sankivaaran golfkeskukselle, jossa hän oli itse perheineen osakkaana.

Lindén on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hän on valmistunut Oulun yliopistosta tietojenkäsittelytieteen laitokselta. Lindén on naimisissa Timo Mehtälän kanssa. Heillä on Kiinasta vuonna 2007 adoptoitu Leonoora-tytär.[1] Perheellä on lisäksi kaksi kääpiösnautseria.


-Snautseria joo.
Matti Ahde nousi tuhkasta eduskuntaan, -kuin Kauko Juhantalo. Hän kävi vaalikiertueella muun muassa Raution 800 -hengen kylätaajamassa. Sieltä demarit eivät ole koskaan saaneet yhtään ääntä, sen tiesi Matti Ahde puhuessaankin. Mutta tuon piskuisen kylän kyläjuhlaan uskaltautui silti Matti Ahde. -kaikki äänestävät siellä keskustaa, puhui Matti tai ei.

Jukka Kemppinen kirjoitti kipakan kolumnin Matti Ahteen tapauksesta aikoinaan. Median vallasta ja tuomioistuinlaitoksen sivuroolista kun mediamylly jauhaa asioista jotka ovat kovin hataralla tietopohjalla.
Kaikki tiedot jäivät Pirkko K. Koskisen salaiseen raporttiin. Ratkaisevaksi asiaksi nousi kahden entisen Veikkauksen työntekijän lausunnot. Vielä työsuhteessa olevat tukivat esimiestään.

Harri Nykänen ei noussut aivan yhtä suureksi journalistiksi Matin potkujen ansiosta kuin nousi Suomen Kuvalehden toimittaja Saukkomaa, saatuaan KOP Jaakko Lassilan pallin kaatumaan. Mitä tekee Ari Korvola ja MOT, vielä joskus?

Ja vielä ihan toiseen aiheeseen:

Uutinen maailmalta:

Pidempään jatkuva rintaruokinta voi tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan ehkäistä ylipainoa.


Tuossa ei mielestäni ole mitään uutista. Onhan selvää jos pelkän rintaruokinnan varassa on vaikkapa parikymmentäkin vuotta, ei kovin tukevaksi voi millään kehittyä. -pöh