Enää ei riitä että sähköpostit täyttyvät  Viagramainoksista ja muusta mainospostituksista. Vallalla on firmamarkkinoinnissa  jalka oven väliin taktiikka. Myyjä toimii Ruotsissa tai Tanskassa ja varasto on Suomessa. Taktiikka on seuraava. (tätä on jatkunut jo vuosia)

Suomea taitava henkilö soittaa firman keskukseen ja kysyy kuka teillä vastaa kopiokoneen kasettiostoista tai loistelamppuhankinnoista. Sen nimen saatuaan hän soittaa hetken päästä kyseiselle henkilölle.

Kehuu kuinka yhtiöstämme on juuri myötämielisesti osoitettu kiinnostusta tuotteita kohtaan ja tarjoaa ilmaista lahjaa ja tuoteluetteloa jos henkilö vain antaa toimitusosoitteen.  Jos tässä vaiheessa sanot osoitteen se käsitetään heidän puolestaan tilaukseksi ja kuriiri tuo ylihintaiset aloituspaketit työpaikallesi.

Postissa tulee myöhemmin kiitospaketti ja lahja sekä lähetyslista ko-toimituksesta.

Mistään ei selviä tilausnumeroa ja kuka on ollut myyjän yhteyshenkilö.

Lasku tulee muutaman päivän päästä ja törkeän ylihintainen.( Vedotaan johonkin long-life juttuun.)

Ruotsissa on vain jokin pikkutoimisto ja varasto josta tavarat lähti on vain vuokravarasto, joka ei tietenkään vastaanota palautusta, koska heidän tehtävä on vain lähettää.

Siinähän sitten on konttoritavaroiden hankkija huuli pyöreänä, tilasinkohan minä tälläiset vai en? Saatoinko sitoutua tuollaiseen diiliin?

Laskua ei tietenkään kannata maksaa vaan sitkeästi reklamoida laskussa olevaan yhteystietoihin jos se onnistuu.

Tässä linkki loistelamppukauppiaasta på svenska