Kaminiitto

Wanhan Tanssikellari
mainosti lauantaille Latin Carneval 2008:a Carlos d'l Puerto & Ritmomania sekä Samba Carioca –tanssiryhmää joten sinne klo 18.

Kirsi soitteli aluksi kolme tuntia levyjä. Hyvää ja tuttua lattaria sekä sekaan vähän argentiinalaista tangoa. Mikäs sen hienompaa. Orkesteri pisti sen jälkeen äänet kohdalleen salsan tahtiin ja Kukka-Maaria ahonen näytti mitä illemmalla tuleman pitää, vaikka kertoikin hetkeä aiemmin äänensä olevan hieman väsähtänyt liiasta käytöstä.

Sitten alkoi orkesterin mukana ollut venezuelalainen käkkäräpää soittamaan väliaikalevyjä. Minulle varsin tuntematonta lajiketta – yhtä yritin bossanovalla, mutta sekin takkuili pahasti. Tilaa oli parketilla. Kun vauhtia oli ollut päällä siihen asti koko illan ja yhtäkkiä tuli stoppi, niin vieteri oikeni kun muutaman kappaleen istui. Minulle on usein ennenkin käynyt näin, kun illan alkupuolella tulee useita fiilistelykappaleita eikä musiikki kanna mielialaa, niin veto loppuu eikä vauhtiin sitten enää pääse paremmallakaan musiikilla.

En oikein voi muuta sanoa kuin, että Kirsi oli hyvä ja samoin orkesterin saundtsekki. Täytynee katsoa löytyisikö fiilistä pitempään tänään Pavilta.