STT:n uutinen:


Poliisi tutkii Keski-Pohjanmaalla tapausta, jossa 30-vuotiasta miestä viillettiin leipäveitsellä kaulaan ja puraistiin pala korvasta. Törkeän pahoinpitelyn yrityksestä epäillään keski-ikäistä hammaslääkäriä.

Poliisin mukaan tapaus sattui hammaslääkärin omissa vastaanottotiloissa viime perjantaina. Tilat olivat tuolloin suljettuina ulkopuolisilta.

Uhrin saamat vammat olivat niin lieviä, että hän ei tarvinnut lääkärinhoitoa. Ketään ei myöskään pidätetty tapauksen johdosta.

Komisario Esa Saari Kaustisen poliisilaitokselta kertoo, että koska riidassa olisi voinut käydä pahemminkin, tapahtunutta tutkitaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Saaren mukaan miehet ja heidän seurassaan ollut nainen viettivät aikaa vastaanottotiloissa, kun välienselvittely alkoi. Runsas alkoholinkäyttö vaikutti tapahtumiin.

Viime viikolla kerroin kuinka minulta vietiin hammaslääkärin toimesta viisaudenhampaat, enkä saanut edes korvauksia. Uskaltaako enää jatkossa mennä mihinkään jos aletaan viedä korviakin?

Suomalaismies sensijaan irroitti Pääsisäissaarella vanhan patsaan korvasta palan ja joutui maksamaan siitä 10 000 Euroa. Oliko se nyrkkeilijä Tyson joka puraisi vastustajansa korvasta palan myös aikoinaan? Mihin tämä maailma oikein on menossa?

Pyydän kaikilta lukijoilta vilpittömästi: Jättäkää nyt ne korvat rauhaan!