Sai sydämen itsemurhan uhrilta - saaja teki itsemurhan

Fox news kertoo oudosta tapahtumaketjusta: (verkkouutisia siteeraten)



Amerikkalaismies, joka 13 vuotta sitten sai uuden sydämen itsemurhan tehneeltä mieheltä, meni neljä vuotta sitten naimisiin luovuttajan lesken kanssa. Viime viikolla mies löydettiin kuolleena, itsemurhan tehneenä.

Yhdysvaltain Georgiassa asunut Sonny Graham oli vakavasti sydänsairas vuonna 1995. Hänellä kävi kuitenkin onni, sillä hän sai uuden sydämen itsemurhan ampumalla tehneeltä 33-vuotiaalta Terry Cottlelta.

Kiitollisena uudesta sydämestään Graham ryhtyi kirjeenvaihtoon Cottlen perheen kanssa. Vuonna 1997 hän tapasi luovuttajan lesken, Cheryl Cottlen, joka tuolloin oli 28-vuotias.

- Minusta tuntui kuin olisin tuntenut hänet jo vuosia. En saanut silmiäni irti hänestä. Minä vain tuijotin, Graham kertoi eräässä haastattelussa toissavuonna.

Vuonna 2001 Graham ostikin Cottlen leskelle ja tämän neljälle lapselle talon Vidaliasta. Vuonna 2004 Graham ja Cheryl Cottle menivät naimisiin.

Viime viikolla (huhtikuun alussa v.2008),  69-vuotias Graham löydettiin kuolleena pihapiirissä sijaitsevasta ulkorakennuksesta. Hän oli ampunut itseään kaulaan, aivan kuten Terry Cottle 13 vuotta sitten.

-Eihän tästä voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että Cheryl valloitti yhden sydämen totaalisesti ja vei näinollen  hengiltä kaksi miestä.