Pia M

Yöllinen viesti---ei tässä ihan heti päästy nukkumaan :-)

Ruinasin siis kimppakyydin Kuopukselta ja Sarsalta. Trefft Riihimäen asemalla klo 19.30 ja siitä kinttupolkuja pitkin Somerolle. Matkalla sain erinomaisen vinkin hyvästä ruoka- ja mökkipaikasta... kiitos.

Perillä 20:50 eli juuri loppui jivekurssi. Kahvit ehdimme nauttia ennen tanssien alkua ja Finkkujen lavalle nousua... joo kyllä, olen justiin kailottanut kovalla äänellä etten Finkkutansseissa käy, ja sielläpä olin ;-)))) eli never say never... Ja innosta hypähdellen lippujonossa riemuitsin, että kivakivakiva nähdä uusia ihmisiä. Ja kuinka kävi: paikalla oli puoli Pavia... :-D

Kahvipöydässä iski halihyökkäys, Walker pitkästä aikaa! Ensimmäiset tanssitkin tuli W:n kanssa otettua, kiitos esittelytuokiosta. Loppuaikana en sitten Walkeria enää nähnytkään, höh. Olisin kiitoshakenut. No ensi kerralla sitten.

Enpä sitten juuri ehtinyt penkkiruusuna istuskella. Vapaaehtoisesti polkat jätin väliin, oli kiitos ihan riittävä hiki jo siinä vaiheessa. Seuraava vapaaehtoinen tauko oli naistentunnilla valssilla. Erinäisiä bongeja tuli, etupäässä siksi että kaulassani killuva pinssi huomattiin... bongarit eivät tainneet omaansa kantaa? Naistenvessan pikabongista kiitos Pirtsakalle, ja tyylikkään kampauksen (= helposti kuivattava) omaavalle herralle erityiskiitos.

Esakallion tila oli miellyttävän avara ja selkeä, ja naisten rivi pysyi suurin piirtein siellä missä pitikin. Finkkujen paikalla ollessa yleisöjakauma aina vähän vääristyy, mutta paikka antaa hyvät puitteet myös eri tyylillä tanssivien parien jakautumiselle - keskellä olevat tolpat rajaavat selkeän kädenalitusalueen. Nyt tosiaan kättä alitettiin siellä sun täällä...

Vesi oli ilmaista ja samoin mukit, ja vesipisteen lähelle on seinälle kiinnitetty hyllykkö mukeja varten. Hyllykkö on vielä koodattukin vähän kuin shakkilauta: rivit on numeroitu ja sarakkeet aakkostettu. Muistat vain, että mukisi oli siinä ruudussa D7 ;-) hyvä idea!!! Lisäksi toki oli vielä tusseja mukien nimikoimista varten.

Karaokebaari jäi kokematta... ei jaksa harmittaa se seikka ;-)

Illan hikisin ja hauskin tanssi oli loppuvaiheessa Hambin kanssa menty nopea jive (Americano ja Jump, Jive & Wail) jossa sieppasin Hambin vyössä riippuvan pyyhkeen irti. Hyvä että lähti vain pyyhe, eikä muita vaatekappaleita...

Kaunis kiitos myöskin herralle, jota hain masurkalle ja joka kiitoshaki minua hitaille kappaleille loppuillasta. Illan miellyttävimpien tanssien arvo minulta siihen osoitteeseen.

Uuvuksissa poistuimme kyydin kanssa tuntia ennen musiikin loppua, ja hyvä niin. On tuo Somero kuitenkin meiltä katsoen aika kaukana. Pääsin kotiin innokkaan ja ilahtuneen kissan luo, nautin pari lasia punaviiniä ja päätin kirjoittaa tanssiraportin hetimiten.

Nyt vuoteeseen. Viinikin on loppu...