Saan työpaikassani tämän tästä vastata tilastokeskuksen utelaisiin uteluihin. Jos jättää vastaamasta uhkaavat lain suomilla sanktioilla, on yliaktuaareilla konstinsa juu.

No hommansa kullakin. Myös kuluttajavirasto tekee erinomaista työtä selvitellessään Suomessa myytävien tavaroiden ja palvelusten hintoja ja laatua, joku kai vastaa niihinkin kyselyihin.

Eräästä tutkimuksesta selvisi miten monenlaista kosmetologista palvelua onkaan olemassa. Itse en ole en ole koskaan käynyt kosmetologilla, vaikka varmaan tämäkin ryppyinen ja rupinen pärstä restaurointia vaatisi ja paljonkin.

On sellaisiakin palveluita tai toimenpiteitä kuin Mikrohionta, Kestopigmentointi tai Ranskalainen huolto, nekin ovat tuossa vertailussa mukana, jossa verrattiin eri palvelujen hintoja eri puolella maata. Moni mies Pösöä huoltaessaan joutuu tekemään Suomalaista huoltoa ranskalaiselle, se on varmaan eri juttu kuitenkin.

Jonkinlaisen Mikrohionnan näyttää saavan keskimäärin runsaalla viidelläkympillä. "Nuorisoihonpuhdistus" näkyy olevan likimain samoissa hinnoissa. Onkohan se jotakin teinien vouhotusta?

Meikkauksia on erilaisia eri lähtöihin. Arkipäivään saa meikin jopa kympillä, juhlakomistukseen voi mennä jo satanen ja häämeikkiin (sis. koemeikin) puolitoistasataa euroa. Mutta menee koko häätälläykseen sitten aikaakin kolmisen tuntia.

Kynnet ovat aivan erityinen hoitokohde. Rakennekynnet maksaa noin satasen, ranskalaiset rakennekynnet ovat vielä kalliimpia. Rakennettujen kynsien poisto maksaa viitisenkymppiä, mikä kuulostaa kummalliselta. Minä repäisisin mokomat lisäkkeet pois puoleen hintaan, ja vikkelään repäisisinkin.

Aika isoja ovat alueelliset hintaerotkin. Turun suunnalla kasvohoidon saa 32 eurolla, kun sama hoito Mikkelissä maksaa satasen. Ei kai savolaisten kasvot näin paljon vaativampia voi mitenkään olla?
Veera ja Juulia voisi kertoilla onko savolaisten nahka vaativampaa vai onko sitä vain yksinkertaisesti enemmän?

Itse olen miettinyt myös  oman vehkeeni kanssa, (joskus vessassa oikein tarkkaan tutkiessa) että nahkaa minullakin olisi vaikka kahteen jortikkaan mutta täytettä vain on niin kovin nirkkoisesti.

Toisaalta tuolla Savossa miehet saa kasvohoidon halvemmalla
kuin muualla, joten taitaa Stefanuksen ja muiden miesten naamavärkissä olla hyvinkin helppohoitoista ja tiukkaa nahkaa. -Geeniperimää vai kalakukkoko se miesten naaman siellä pinkeyttää?
Kalleinta on hoitoa on kestopigmentointi, mitä ikinä se sitten lieneekään. Varmaan jo melkein tatuointia. Enimmillään se maksaa lähes kaksituhatta euroa. Jos yhteenlaskee kunnon juhliin lähtevän naispuolisen henkilön "koko helahoidon" ja kalleimman mukaan,  päätyy kokonaiskustannuksessa tuonne kahden ja puolen tonnin paikkeille. Täytyy silloin olla tärkeä tilaisuus jos noin paljon törsää ja yöksi sen taas pois pyyhkii.

Ei taitaisi olla Hiihtomäen tai Tulenliekin piletteihin paljoa enää rahaa naisväellä jos tuollaisia summia pakkelointiin oikeasti laittaisivat. No tiedä vaikka laittaisivatkin ja pari kertaa viikossa, mitäpä nainen ei tekisi miehiä miellyttääkseen.
.