Jari Sarasvuo ei ole ainoa joka pitää luentoja tyhmemmilleen. Myös naisväestä löytyy potentiaalia.

"Sen jälkeen annoin lähes parin tunnin mittaisen luennon journalisteille median ja politiikan välisistä suhteista. Tilanne ei ollut millään tavalla tylsä tai kuiva, päinvastoin. Juoma- ja ruokatarjoilut olivat ruhtinaalliset, mm. erilaisia viinejä sekä herkullista korvasienipastaa, kanaa ja salaatteja. Tilaisuus oli hyvin rento, kuulijat saivat itse ottaa kantaa kaikkiin juttuihini ja esittää kysymyksiä.

Minulta kysyttiin mm. sitä, millainen on ihannemieheni. Vastasin, että pidän minua vanhemmista, älykkäistä, karismaattisista, romanttisista ja menestyvistä miehistä."

Luulisin että minä höperö saattaisin myös kuunnella kiinostuneena mutta "karismaani" en tuskin sen enemmälti esittelisi. Luennoitsija kertoo:

"Seuraavaksi miespuolisia journalisteja kiinnosti kovasti se, mitä tarkoitan sanalla ”karisma.” Siitä saisikin jo oman blogin aikaiseksi, mutta lyhyesti sanottuna joillakin ihmisillä karismaa on ja toisilla vaan ei. Se on varmasti osittain synnynnäistä, eikä sitä voi edes opetella. Osa ihmisistä vain osaa tehdä tosi suuren vaikutuksen jo pelkällä läsnäolollaan, vaikka eivät sanoisi sanaakaan."


Savusaunan puhtoinen Eloveenatyttömme.