Kaminiitto

Marskin päivän kunniaksi Presidenttiklubi oli tilannut oikein Johanna Pakosen & Omenapuun soittamaan juhlakarkeloihin. Näin ainakin tulkitsen.

Tilaa oli sopivasti ainakin siihen asti, kunnes katsoin muiden osalta pitojen merkittävästi paranevan, jos poistun takaviistoon vasemmalle. Lattia oli ainakin tällä kertaa hyvä. Ei oltu käytetty mitään liukasteita, joten olen valmis puoltamaan talon johdolle jonkun neuvoksen arvoa, jos minusta on apua asiassa.

Omenapuu aloitti soiton heti 21:n jälkeen ja oli todella tanssittava setti. "Iki-ihana" Johanna tuli sitten jo seuraavalla mukaan ilahduttamaan yleisöä välittömällä olemuksellaan ja kauniilla äänellään. Johanna tanssitaitoisena osaa ottaa kappalevalinnoissaan tarkkaan huomioon miljöön eli ollaanko ravintolassa vaiko lavalla.

Myös välilevyt olivat mukavasti valittu. Kotimaista hyvää tanssimusiikkia. Tosin illan mittaan iskelmällisyys lisääntyi tanssillisuuden kustannuksella, mutta se on kai pelin henki. Johanna varmaan käyttäisi tässä sanamuotoa, että vonkauksellisuutta paranneltiin illan myötä.

* * *
Mutta muuten olen sitä mieltä, että on kiellettävä soittolistat radiokanavilta ja vuosisopimukset ohjelmatoimistoilta.