Mikko

Kun tuo buggkärpänen on päässyt edes jollakin tasolla iskemään miehen, niin otin tuon kertausmahdollisuuden ilman muuta vastaan.

Jos ensimmäinen kurssikerta oli ollut miesylivoimaa määrällisesti, niin kertauskerralla ainakin kolmen miehen pois jäännin johdosta yksi daameista oli ilman paria. Onneksi kurssinvetäjä oli mies, joten homma hoidossa ainakin siltä osin. Pari apudaamia oli jälleen paikalla. Hyvä niin, sillä pääsin harjoittelemaan saman parin kanssa kun viime kerralla. Kemiat tuntuvat olevan meillä kohdallaan. Ainakin minusta tuo on hyvinkin tärkeää.

Tuttuun tapaan alkeista lähdettiin liikkeelle. Parini patisti minua kuuntelemaan musiikkia ja etsimään rytmin. Kun minua on jo aikaisemmin moitittu liian nopeasta tanssista, niin nyt otin mielestäni tarpeeksi hitaasti askeleet. Kyllä vaan hitaasti tuli askellettua. Nyt vaan hieman liian hitaasti. Daami vinkkasi: Etsi ykkönen. Sillä lähdettään liikkeelle. Löysin ja hukkasin. Hommaa auttoi parin etsiessä ykkösen. Miten se rytmin löytäminen on joskus niin vaikeaa. Huomattavasti paremmin pysyn rytmissä, kun daamin vieminen miehen ympärillä alkaa.

Oma ongelma on näin alokkaana muistaa kaikki nyt esitellyt kuviot. Omalta kohdalta ongelmat alkoivat toden teolla siinä vaiheessa, kun lähdettiin viemään paria kahdella kädellä. Jo askeleiden lukumäärän muistaminen on oma savotta. Parin kanssa pyöriminen jäi alussa vajaaksi, kunnes tehtiin selväksi askeleiden määrä. Kahdeksan askellusta ja sitten kuvion purku. Sitä kuvion purkua pitää kanssa jostakin luntata lisää.

Tuo "merimieskävely" ja sen perään tanssijoiden puolten vaihto kyllä epäilyttää lavaolosuhteissa. Siinä, kun varmasti keskittyy, niin täysillä daamin askeleiden kulkuun ja auta armias, jos tielle tulee muita pareja. Kun tuo on ainakin minusta puolietenevää buggia. En muista nähneeni lavoilla tuota "merimieskävelyä"

Jos aikaisemmin oli kemiat hukassa kurssinvetäjän kanssa, niin tällä kertaa homma meni jo paremmin. Edelleen vierastan tanssia miehen kanssa. En vaan sopeudu siihen.

Muutamalla pikkuvinkillä sain tanssiin sitä oikeaa otetta. Esim. "merimieskävelyssä" vartalon kallistaminen menosuuntaan toi sitä oikeaa menoa tanssiin.

Sain koko puolentoista tunnin ajan apudaamilta hyvinkin rohkaisevaa palautetta. Jo muutamalla peruskuviolla voisi hyvinkin lavoilla pärjätä. Kuten viime kerralla, niin nytkin hikeä ja naurua riitti vaikka vientiin asti. Vesipullo ja pyyhe olivat jälleen tulleet tarpeeseen. Syksyllä kurssi jatkuu ja silloin mukaan tulee se eteneminen huh huh.

Nyt perjantai saattaa olla saumaa päästä Pavilla buggille.