Jotkut lapset kiusoittelevat toisia lällättämällä jos jollekulle sattuu vahinko tai itsellä on joku paremmin kuin toisella.
-Siitäs sait. Armoa ei tunneta

Saatetaan myös näyttää pitkää nenää.
-Läl läl lää. Se oli sulle ihan oikein.   Solidaarisuudesta ei tietoakaan.

Joku kun kaatuu  niin sehän se vasta hauskaa onkin. Vielä parempi jos vähän satuttaa itseään. Ainakin vihamies. Kouluissa niitäkin lapsilla on melko paljon. Erilaisia klikkejä ja antipatioita.

Mökkinaapurukset saattaavat riidellä jostain rajariidasta ja jopa ampua toisen jonkun vaivaisen ojan takia, niinkuin Espoon Lippajärvellä taannoin.

Rivitalossa joku heitti aina aamuisin roskapussinsa naapurin aidan yli kun tupakinsavu häiritsi. On niitä juttuja sitten hauska poliisien setviä.

Pulinan sähköpostiinkin on tullut viesti joka muistuttaa minua koulupoikien kiusanteoilta, tai armeijan simputtamiselta. Lopettakaa jo hyvät ihmiset, joskus on parempi vain olla hiljaa.

020924_orelhas_300.jpg

USA:lainen Monty Pierce pystyy venyttämään vasemman korvanipukkansa 12.7cm pituiseksi ja oikean nipukan 11.4cm pituiseksi. Voi näyttää kaikille pitkää korvaa ja on siinä maailman paras. On siinä meriittiä kerrakseen. Siitäs saatte lyhytkorvat, läl läl lää.