Yleensä kohdallani on, ettei minun kovinkaan paljon tarvitse intohimojani hillitä, vaikka jäänkin pois Merimelojien keskiviikkokarkeloista. Tanssimusiikki on enempi tarkoitettu liikuntarajoitteisille ja lattian liukastaminen kumiteräsaappaille. Eli ei siellä ole tarkoitettukaan kappaleen aikana kiertää kuin korkeintaan yksi kierros tätä pientä salia. Hienosti liukastaminen toimii tässä suhteessa.

 

Olen joskus mielessäni ajatellut, että moottoriurheilussa kaarteet pitäisi öljytä, jotta ajoturvallisuus paranisi ja ajotaito tulisi ratkaisevampaan asemaan. Turha hötkyily jäisi pois ja bensaakin kuluisi paljon vähemmän. Tälle ajatukselle löytyy vahvoja argumentteja täältä liukastettujen tanssilattioiden puolelta.

 

Totuuden nimessä on mainittava, että eilinen musiikki majalla oli siitä paremmasta päästä, mitä siellä tavallisesti kuulee. En tiedä paransiko musiikkia se, että voitin arpajaisissa ilmaisen pääsylipun seuraaviin tansseihin.

 
*
Mutta muuten olen edelleen sitä mieltä, että on päästävä eroon radiokanavien soittolistoista ja ohjelmatoimistojen vuosisopimuksista. *