Joku kirjoittikin palstalla miten oivallista olisi jos ihmisillä olisi häntä jolla voisi tanssipaikoilla viestiä. Katseet aiheuttavat usein väärinkäsityksiä jo siitä syystä että kaikki eivät näe hämärässä selvästi.

Hännästä olisi tosiaan pelkkää hyötyä ja hyttysiäkin sillä voisi huiskia. Toisaalta ehkä kehittyisi aivan erityinen häntämuoti ja -häntäsuojusmuoti aikojen saatossa ja se rajoittaisi ilmehtimistä. Näinhän se ratsuhevostenkin kohdalla on käynyt.

Ihmisen evoluutio varmaan kehittyy tulevaisuudessa niin että korva lähestyy suuta, koska kännykät pienenevät koko ajan. Tanssinharrastajia on niin vähän että se tuskin saattaa muuttaa kehityksen kulkua. Tanssi-ihmisen näkökenttä saisi kylläkin olla laajempi ja polvi saisi taipua myös eteenpäin jotta liikkeistä tulisi joustavampia.

Jalkapohjaan voisi kehittyä pyöreä luupallo spinnaamisen helpottamiseksi ja kyynärpäiden kohdalle pehmeää rasvakudosta, kanssatanssijoita suojellaksemme. Ei siitäkään haittaa olisi jos olkanivel sallisi tehdä laajempia kaaria, aivan kuin joillakin nukeilla laita on. Parashan olisi että kädet voisivat pyöriä portaattomasti ympäri kroppaa kuin ristikkonivel kardaaniakselissa, mutta se lienee jo liikaa vaadittu.

Vaikka meillä ei harmiksemme olekaan häntää, niin luojan lykky on se ettei meille ole siunaantunut sarvia!
Ne olisivat tosi kiusalliset ahtaissa paikoissa pyöriessä. Ainoa etu sarvista olisi että ei välttämättä tarvitsisi miesten rystyset verellä naisista taistella kun voisi tauolla puskea ja pökkiä kuten vuoripukit konsanaan. -Ja tämän sanon ihan ilman sarvia tai hampaita.

Paksuimmat sarvet ovat Afrikkalaisella watussinaudalla, sarven ympärysmitta paksuimmalta kohdalta on 103 cm. Nuo sojottavat vielä ikävästi ihan sivuille joten Riutanharjun ja Mäntsälän sumpussa tanssiessa olisivat melkomoiset kolhijat.

Lurch-8A.jpg

Suomessakin kasvatetaan länsiylämaan karjaa. Maajussille morsian-ohjelmassakin oli yhdellä nuorella isännällä sellaisia.

Tuollaiset sarvet olisivat terävämmät ja taistelussa tehokkaammat keihäät. Naisillekaan ei tulisi väärinymmärryksiä katsekontaktista kun sellaista ei kerta kaikkiaan olisi.

8143010478538171296web_0.jpg