Flirttailevaa lähityyliä sanotaan joskus 3 minuutin romanssiksi.  Tanssi on kokonaisvaltaista eli sitä joko on mukana tai ei eli tanssi täysillä. Tätä voisi verrat raskaana oloon, ei voi olla vähän raskaana. Tanssi vaatii sitoutumista enemmän kuin se, että menee ulos kuuntelemaan melua ja ottamaan bisseä. Usein tanssi tulee kuvaan siinä vaiheessa, kun elämässä ollaan ratkaisevassa tienristeyksessä. Esimerkiksi kun havahdutaan huomaamaan, kuinka lyhyt tämä elämänlanka loppujen lopuksi on.


Ventovieraan kanssa tanssiessa ensimmäinen huomioon otettava asia on, että pitää suunsa kiinni ja kuuntelee musiikkia. Kuuntelemalla kummallekin osapuolelle selviää, millä tasolla tunnelmassa mennään.  Pinta pintaa vastaan oleminen on tärkeää, varsinkin nykyään, kun kaikki on mennyt virtuaaliseksi. Kokemus on lähes aina shokeeraava ja aktivoiva.


Tanssi sopii ihmiselle, jotka haluavat kosketella ja tulla kosketelluiksi. Koskettelun avulla kohtaa vastakkaisen sukupuolen fyysiset ja aistilliset puolet avautuvat osapuolille. Jokaiselle on omat erikoiset askeleensa ja tyylinsä ja jokainen liikkuu ja seuraa hieman eri tavalla. Tanssi kertoo paljon ihmisen persoonallisuudesta. Se on synergiaa antaen matemaattisena tuloksena sen, että 1 + 1 > 2.



*Mutta muuten olen edelleen sitä mieltä, että on päästävä eroon radiokanavien soittolistoista ja ohjelmatoimistojen vuosisopimuksista.  *