Lapsuudessani kuului radiosta tuollainen usein. Sitten tuli joitakin nimiä ja ovat matkalla jossakin päin suomea. Ottakaa heti yhteys kotiinne tai lähimpään poliisilaitokseen.  S

Silloin asianosaisilla varmaan alkoi paniikki. Jotain kauheaa on tapahtunut. Nyt kännykkäaikana on kaikki toisin. Tekstiviestiä pukkaa ja sähköpostia lykkää. Aikoinaan vanhaan aikaan veljenikin soitti minulle  ja totesi vain lakonisesti, "nyt se äiti sitten kuoli."

Mutta akuutti asia, kaikille Turun suunnalla Matti ja muut olkaa tarkkana:

STT:n tiedote


06.08.2008 klo 13:16 Kaksi kotoa karannutta pikkupoikaa pakoilee poliisia Turussa Turussa etsitään kahta kotoaan karkuteille lähtenyttä pikkupoikaa. Viimeisin varma havainto pojista tehtiin aamupäivällä Turun kauppahallilla, josta pojat pakenivat poliisipartiota juosten.

9- ja 10-vuotiaat pojat lähtivät kotoaan Turun Halisista tiistaiaamuna. Vanhemmilleen he jättivät lapun, jossa kertoivat lähtevänsä. Kun vanhemmat eivät alkuiltaan mennessä löytäneet lapsiaan, kutsuttiin poliisi apuun etsintöihin.

Molemmat pojat ovat noin 140 senttimetriä pitkiä. Nuoremmalla pojista on vaaleanruskeat hiukset, vanhemmalla tummemmat. Vanhempi pojista on hieman nuorempaa rotevampi. Pojilla on havaintojen mukaan yllään maastokuvioisia vaatteita.

Turun poliisi uskoo, että omille teilleen lähteneet pojat tavoitetaan keskiviikon aikana.