Vain seitsemän kirjettä. Ei ole vihreät niityt otolliset Jaakolle. Mikkelistä olisi lyhyt matka riiustella, tanssimiehiä sanoi Jaakkokin olevansa. Ei ehkä kuitenkaan mene kaikkia kappaleita lajinomaisesti.

Iltalehti/Marja Nyman:

ylaosa.jpg
"Ei itku auta"
20.9.2008 1:32

Vain seitsemän kirjettä saanut Maajussi-Jaakko pettyi raskaasti.

Jaakko kuvailee itseään leppoisaksi mieheksi.
Jaakko kuvailee itseään leppoisaksi mieheksi. (MTV3)

Perjantai-iltana Maajussille morsian -ohjelma järkytti niin savolaisen ehdokkaan Jaakko Mähösen kuin katsojat. Jaakko sai vain seitsemän kirjettä. Postia hakieassaan Jaakko oli kyynelten partaalla.

En olisi uskonut, että näin vähän, hän pohti hiljaa.

- Tämmöistä se on elämä. Pitäis olla nuori ja nätti. Ei kai se itku auta markkinoilla, on vaan jatkettava. Että semmosta, hän sanoi pala kurkussa.

Miksi?

Jaakko, 39, on leppoisa mutta sanavalmis ja raitis mies Kiuruvedeltä. Hän harrastaa musiikkia ja matkustaa. Kanariallakin hän on käynyt 16 kertaa. Sanojensa mukaan Jaakko ei edes ole tavallinen mies.

- Tämä mies ottaa syliin ja pussaa.

Hän lähti ohjelmaan mukaan suurin toivein.

- Siitähän on kysymys, että ihmisellä on ikävä toisen luo. Vihille asti olen valmis menemään, jos siltä rupeaa näyttämään. En pistäisi yhtään pahakseni, jos alkusysäys loppuelämän pituiseen sopimukseen tulisi tätä kautta, Jaakko haaveili ennen ohjelman alkua.

Miten Jaakon käy, se selviää tulevassa jaksossa.