Jos olisin merkittävä elokuvaohjaaja tekisin katsojien kiusaksi muutamia jäyniä ihan tahallani, jotta keskustelua riittäisi.

Antiikin aikaan sijoittuvassa elokuvassa laittaisin taivaalle suihkukoneen vanoja ja jollekin näyttelijälle jopa rannekellon.

70-luvulle sijoittuvassa elokuvassa puhuttaisiin kännykkään ja lähetettäisiin tekstiviestejä. Päänäyttelijän hiuspituus muuttuisi kesken kohtauksen ja ovia paiskottaessa koko väliseinä heiluisi lavastuksenomaisesti.
Suomessa olisi lämpötilamittarit Fahrenheiteina ja kaupoissa painomitat paunoina.

Uuden suomen sivuilla oli lista kuinka  herkeämmättömät Brittituijottajat ovat löytäneet virheitä uudesta Bondista:

- Yhdessä takaa-ajokohtauksista Bond ajaa Alfa Romeo -merkkistä autoa pakoon Aston Martinillaan. Yhdessä muista autoista on italialaiset rekisterikilvet ja Vauxhall Corsa -merkki, vaikka Italiassa Vauxhallit ovat Opel-merkkisiä.

- Myös itävaltalaisissa autoissa on virhe. Niiden rekisterikilpien etuliite on väärässä kohdassa.

- Yhdessä kohtauksessa Bond lukee lentokoneen rekisterikilpeä sanoen ”Golf Zero”, vaikka sen pitäisi olla ”Golf Oscar”.

- Haitilaiseen hotellihuoneeseen sijoittuvassa kohtauksessa huoneen oven kyltti on kirjoitettu ranskan ja englannin sekoituksella eikä kieliopillisesti oikealla ranskalla.

- Yhdessä kohtauksessa Bondin rannekello on saman kohtauksen aikana kahdessa eri asennossa: toisella kertaa ulospäin ja toisella kertaa sisäänpäin käännettynä.

- Kun Bond saapuu eteläamerikkalaiseen La Pazin kaupunkiin, lämpötilan kerrotaan olevan ainoastaan 7,8 celsiusastetta, mikä on epätavallisen viileää kyseiselle paikalle.