Useat Mediat kirjoitti:

Arizonalainen nainen joutui vesikauhuisen ketun hyökkäyksen kohteeksi Yhdysvalloissa, kertovat useat mediat. Nainen juoksi 1,6 kilometrin matkan autolleen, ja kettu roikkui hampaistaan naisen kädessä kiinni koko matkan.

Autolleen päästyään nainen onnistui irrottautumaan ketun hampaista ja sai eläimen takakonttiin. Nainen arveli ketun olevan vesikauhuinen, joten hän ajoi suoraan lähimpään terveyskeskukseen. Vihainen kettu puri myös eläintenhoitajaa. Testeissä varmistui, että ketulla oli vesikauhu. Nainen ja virkailija saivat vesikauhurokotuksen.

Kuortin sanomat kirjoitti:

Lahtelainen mies joutui ahnaan naisen lähentelyn kohteeksi Mäntymotellissa kertovat useat silminnäkijät.
Mies pakeni autollaan Kuortin ABC.lle jossa lopulta sai naisen irroitettua ystävällisen henkilökunnan avulla lahkeestaan.

Tilanne sai alkunsa Mäntymotellista jossa mies oli viettämässä iltaa. Kiihkeän lähitanssin päätteeksi toistaiseksi tuntematon nainen kietoutui kuin iilimato miehen ympärille. Mies yritti irrottautua naisesta mutta tuloksetta. Tämä kiihkeä nainen lahkeessaan mies pakeni autolleen ja ajoi  täyttä vauhtia Kuorttiin.

Polttoaineen vähettyä uhkaavasti mies kurvasi Kuortin ABC:lle naisen ollessa vielä kiinnittyneenä mieheen. Tapauksesta on kerrottu useita eri versioita mutta asia ei menne kuitenkaan jälkiselvittelyyn. Mies ei mennyt paikalliseen terveyskeskukseen eikä saanut mitään jälkirokotuksia. -Suojat ovat kunnossa mies vain tokaisi humoristiseen tyyliin kuten kymppiuutisten kevennyksessä tänään saamme nähdä.