Hyvä ystäväni VeeKoo on sanavalmis kaveri ja ei mikään nynnerö. Jotkut ihmiset pitävät kuitenkin enemmän filosofista mietiskelijöistä ja ajattelijoista. Heissä on se vika että jokaiseen ongelmaan he pyrkivät löytämään selityksen ja keinon jolla ongelma voitaisiin ratkaista ilman työntekoa.

Duunareina ja suorittavan portaan työntekijöinä tuollaiset tuumailijat ja ongelmanratkaisijat ovat rasittavia.
En minä Veltto Virtastakaan ottaisi avukseni omakotityömaalle mutta VeeKoo olisi varmaan aivan mainio seuraveikko ja valmista seinäpintaa syntyisi. Homman jälkeen mentäisiin naistentasseihin ja otettaisiin vaikka Liisa tisseineen mukaan.

MIT1.GIF

Ylläoleva kaavio on Seabury Doane Brewerin käsitys kaiken teoriasta tai suhteellisuusteoriasta. Hän oli kovin keksiväinen heppu.  Hän teki ennen vuotta 1930 124 keksintöä, jotka on luetteloitu hänen julisteenkokoisessa teesiarkissaan. Hän muunmuassa havaitsi että  "Lämpötila kaikissa esiintymismuodoissaan on ihmeellinen tosiasia, joka vaikuttaa kaikkialla."  Hän julkaisi nämä teesinsä 70-vuotiaana kun hän vielä oli täydessä työn touhussa. Ei naulannut kuitenkaan kirkon oveen kuten Luther.

Yksi hänen teeseistään kumoaa jopa tavallaan tämän Jerrynkin kyseenalaiseksi asettaman "vain tanssimassa " -teorian eli:
Normaalien miesten ja naisten välillä ei voi olla platonista rakkautta.

Toisaalta jos ihminen näkee jotain onko se totta vai harhaa? Hän väitti mm:
Kaksoistähtiä eikä saturnuksen renkaita ei ole olemassa, kyseessä on optinen harha.

Brewer lähetti myös Einteinille artikkelin jossa oli tyo ylläoleva kuva.
Hän oheisti yhden dollarin maksuksi siitä että Einstein kääntäisi sen artikkelin.Hän ei ole kääntänyt sitä, mutta piti sen dollarin.

Brewer muisti Einsteinin väittäneen eräässä yhteydessä, että "painovoima" on "sähköä". Siksi Brewer piirsi tuon kaavion ja väitti kuinka kaikki asiat, jopa magnetismi, sähkö, painovoima, kemia, itse Elämä, ovat toisiinsa kietoutuneina ja ristiin kutoutuneina niin sekaisin, että on mahdotonta tietää, missä yksi päättyy ja toinen alkaa."

Myös luonnontieteisiin Brewerillä oli mielipiteensä.Hän oli sitä mieltä että napanuoran pitäisi antaa pudota pois luonnollisesti.

Hän julisti: Ihminen on ainoa olio, joka sekaantuu raskauteen ja syntymään monilla tarpeettomilla tavoilla. Kuinka epäreilua lapselle. Katsokaa lintuja, nisäkkäitä ja hyönteisiä. Katsokaa niitä lukuisia asioita, jotka liittyvät eläimen syntymään.

Minä itse Daniel, olen miettinyt että voisiko keskossynnytykset tehdä vesisynnytyksenä niin että lasta ei nostettaisi ylös altaasta vaan lapsi varttuisi vielä pari kuukautta napanuora äidissään kiinni. Keuhkot vahvistuivat enne kuin joutuisivat töihin.