On tullut yksi kommentti, joten nostan tämän ylös. Agentsien instrumentaalilevy soi usein iskelmässä, mutta tanssilavakeikat antavat odottaa itseään.

_______________________________________________________________________________
09.09.2008

Allaoleva  juttu ja taannoinen lehtiartikkeli Pulliaisen lausunnosta keskusteluttaa vielä kovasti. Nythän on konkretisoitunut Agentsien uusi levy ja myös uusi solisti on julkistettu. Nähtäväksi jää, eikö uusi kokoonpano lainkaan lavatanssikeikoille lähde ja missä se raja sitten klubiesiintymisten/tanssilavojen välillä kulkee.

On tullut myös vinkkaus  Taipalsaarelaisen "Väliaikainen" -orkesterin keskustelu/kommentointisivuille. Ei aivan tuulesta temmattu juttu tuo Pulliaisen lausunto tosiaankaan ole. Matti siellä ripittää orkesteria melko ikävinkin sanankääntein.

Suoraa linkkiä kohtaan en saa mutta kelatkaa tästä 13.5.2008 päiväyksen kohdalle.

_______________________________________________________________________________
09.08.2008

Esa Pulliainen ja yhtyeensä
Agents lopettavat tanssilavakeikat tykkänään. Suurin syy tähän radikaaliin päätökseen on Esa Pulliaisen Ilta-Sanomille antaman haastattelun mukaan tanssilavoille tulleet kaikentietävät "besserwisserit". "Käydään muutama tunti tanssikursseja ja tullaan sitten opettamaan meille soittajille missä tempossa pitäisi kukin kappale soittaa."

Kuvaotsikkona on " En pidä siitä mihin tanssilavat ovat meidän bändimme uran aikana kehittyneet. Siksi emme sinne varmaan koskaan palaakaan."

Esimerkinomaisesti Pulliainen kertoo tarinan tosielämästä että jiveä parilla tanssikurssilla tiettyyn tahtiin harjoitellut pariskunta tuli komentamaan heille missä tempossa  Be-Bop-A- Lula pitää soittaa!

Nämä tyypit käyvät parilla tanssitunnilla ja samalla niistä tulee musiikin maistereita ja ne alkavat vinoilla bändille.   Se porukka nykyisin on ihan mahdotonta.

Suurin syy orkesterin ja Pulliaisen turhautumiseen on Pulliaisen mukaan tässä uudessa tanssikurssivillityksessä joka on tuonut muassaan ihan uudenlaista porukkaa lavoille. Tanssilavojen nykyinen kehitys ei todellakaan Esa Pulliasta miellytä.

Meidän linja muuttuu rokkaavammaksi ja me siirrytään muualle,  pienemmällä palkalla tosin mutta tanssilavoille emme enää palaa. -toteaa maestro Pullianen

Lisäys 12.08.2008:

Kun koko puheena olleen lehtijutun lukee niin Pulliainen kertoo siinä paljon muutakin. mm- että viimeiset lavakeikat on tehty vuonna 2006. Aikoinaan kun Kääriäinen lähti niin ei ole omaa solistiakaan, -vielä.

Lisäksi Agentsilta on tulossa juuri nyt instrumentaalilevy, jolle arvaisin haluttavan hieman julkisuutta tämän lehtijutun myötä.

Tämä välikirjoitus ja tanssinetin jutut kirvoittivat myös muusikot
näppäimien ääreen.