Humppis                                     Lauantai 25.4.2009

No, ei mikään sentään ilmaista ole. Kuitenkin käytännösä ilman käteisen kulutusta silti selvisin illasta, sillä leimakorttini täyttyi edellisellä käyntikerralla, ja nyt kyytiläiset tarjosivat juuri saman verran korvausta matkanteosta kuin kulutin Hurmiossa ja kahviossa.

Odotettavissa oli huippuilta, kun kaksi maan kärkipään yhtyettä taiteili lauteilla.
Sellainenhan siitä tulikin, vaikka raajarikkona sen päätyttyä kotiin kompuroinkin.

Sijoituin ensin illan avausta odotellen istumaan etupenkkikyytiläisen viereen aulan sohvalle. Juhis tuli siihen kanssani turinoimaan ja etelän vaikutelmia Sinitaivaan musisointiin kommentoimaan.

Muutoksia entuudestaankin oikein hyvin toimivaan materiaaliin oli imetyistä lattarivaikutteista saatu ympätyksi.

Vanhoihin tuttuihin oli sujautettu tulkintaan yllyttäviä jippoja ja breikin aiheita. Lisäksi muutamien kappaleiden sijoituksia oli vaihdeltu.

Kun Taikakuultakin saatiin sellaista, jota ennen en ollut havainnut, oli tutun väen ja paikan lisäksi tuttu musiikki kaikkea muuta kuin tasaisen varmaa vanhaa. Salsojakin pääsi nyt tanssimaan illan kuluessa peräti viisi kappaletta.

Vaikka aika vätyksissä olin jo kotoa lähtiessä, koheni kunto kummasti kun fiilis laskeutui päälle.

Niinpä talosta poistuttiin vasta ihan viimeisessä lopussa eli 01.45. Lopussa olivat kyllä alaraajanikin lonkista varpaiden kärkiin.

Tuttua oli todellakin joukko, joten minään ihmeenä ei voi pitää sitä, että vain yhden ennen tapaamattoman kanssa tulin tanssineeksi (naistentunnilla haki tuntematon tyttö).
Tuttuja tanssitin kaikkiaan viittätoista.

Illan saldo napsahti ihan tarkasti optimiin: 20/10.

Tänään sitten jännäämään Jäkeen, jotta onko se Ginitaivas taas onnistunut puolessa vuorokaudessa uudistumaan lisää.