Monen vanhemman ihmisen nuoruusmuistoihin liittyy iltamat työväentalolla tai  tanssit järjestöjentalossa. Oli myös Kerholaa sekä suojeluskuntataloa sekä pienviljelijätaloa, myös saattoi olla Rehtilää ja muuta nuorisoseurantaloa.


Tässä Mäkilän Villen ottamassa kuvassa korjataan Humppilan työvistä. Hirsirakennusta jossa on runko kunnossa mutta puurakennuksessa riittää ulkovuorin ja ikkunoiden, ovien kunnostamista

1248368396_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Katto on jo nyt maalattu ja räystäät on jo osittain uusittu. Ikkunoistakin osa on jo vaihdettu. Vielä on paljon uusittavaa. Ulkovuori pitää myös vaihtaa ja lauta on kallista.


Tämä kohde  on mukana Euroopan maatalousrahaston Eurooppa investoi maaseutualueisiin-ohjelmassa. Myös omaa talkootyötä aina vuoden 2011 loppuun jatkuvaan hankkeeseen on määritelty sisältyväksi noin 1 200 tuntia.

Talonhan  omistaa Humppilan työväenyhdistys ja sen jäsenistä on apuna ollut parikymmentä prosenttia. Kuuskyt tonnia euroja tohon mennee ja on budjetoitu juu.

Vanhan korjaaminen on kallista ja ei sovi koristeellisia listoja ja muita erikoisia osia korvata nykyaikasilla, siinä menee pilalle koko pytinki.