Pari vuotta sitten tälle blogille tuntui olevan jonkinmoinen tarve kun aallot löivät korkeina. Seesteisyys on nyt vallalla ja sananvapaus saanut sijansa. Kuka kumma mahtoi olla Kanssammetanssija?

Joitakin kysymyksiä jäi mutta hyvä näin. Ja kiitos että jotkut jaksavat pitää pientä virvatulta täälläkin. Googlen hakusanoilla tullaan jo niin paljon ettei taulaa kannata aivan umpimähkään upottaa.

Kunnianloukkauksia, kanteita tai asiatonta herjaa? Ei sentään. Luulenpa että nykyajan poliisit  sekä syyttäjät ammattitaitoineen ja resursseineen ovat totaalisen kyllästyneitä internettiin ylipäätään.

Kunnianloukkauskanne.

Alla yksi ekoista  viesteista. Kuten huomataan evoluutio se palstallakin.

 

Tämä ei ole pelkästään tanssiaiheinen foorumi. Tanssiin liittymättömät, aina muutamien samojen kirjoittajan väliset, filosofiset, uskonnolliset, ym. mielipiteenvaihdot,  myös mielestäni kuuluvat tänne. Samoin lyhyet tietoiskutyyppiset infopläjäykset ovat toivottavia. Tanssikeskusteluille taas on olemassa oma toimivampi foorumi. Omia syvämietteisiä ajatuksia  varten,  tai vain ihan joutavien kerrontaa varten saattoi  luoda  tämäntapaisen foorumin/blogin.

Jokaisella ihmisellä on - tanssin lisäksi - muitakin harrastuksia, mielenkiinnon ja intohimon kohteita. Tutut haluaisivat heittää herjaa samanmielisten kanssa tai testata ajatuksiaan erimielisten kommentteja kuunnellen. Suurin osa ei niiden käsittelyyn kuitenkaan tanssipalstoja käytä, koska ymmärtävät, että ne eivät kuulu tanssipalstojen aihealueeseen.

Jokin tekee sinun mielenkiintosi kohteesta arvokkaan keskusteluaiheen tällä palstalla samoin kuin jonkun toisen mielenkiinnon kohteet. Se on se, että ne ovat teidän mielenkiintonne kohteita!

Tänne saa myös kirjoittaa sellaista joka ei ole tanssipalstalle sallittua.

 



Kaikki vaan joukolla kommentoimaan.