Viking Isabella lähtee Turusta Tukholmaan iltaisin kello 21. Ahneuttani olin ostanut viinaa edellisellä kerralla sen verran paljon, että räpsähti ilmainen risteilykortti. Kun ei ole 25 vuoteen maistanut viinaa, niin ajattelin, että oikean viinankäytön oppii vain sinnikkäällä harjoittelulla ja nyt olisi korkea aika ruveta hommiin ja olan takaa kiskoa viinaa hetulaan. Hätätapauksessa voi  tuliaiset tuhota pojan rakennusprojektissa, sillä joskus pullo viskiä saa asiat rakennustyömaalla luistamaan yllättävän jouheesti.

Tiistaina / keskiviikkona (6-7.10.09) Varjokuva sekä Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit soittelivat takakannen yökerhossa ja Essi Leppäkoski hanurikaverinsa säestyksellä tanssitti porukkaa etukannen kahviossa. Varttuneesta asiakaskunnasta valtaosa puhetavasta päätellen oli lähtenyt liikkeelle Muinais-Suomesta ja ilmeet olivat kuin hautajaistilaisuuksissa yleensä kuuluu ollakin.

Essi Leppäkoski-duon  soitto oli yllättävän tanssittavaa. Muista en sano mitään. Myöskään tanssiväestä en sano mitään, kun hekään eivät sanoneet mitään nähdäkseni koko matkan aikana.

~ K ~