Kun ihminen tulee tarpeeksi vanhaksi haluttavuus työmarkkinoilla ja tanssipartneriksi heikkenee dramaattisesti. Tutut varmaan hakevat vaikka säälistä tai velvollisuudesta vaikka ihminen olisi yli yhdeksänkymmentä. Uppo-outojen haut vähenevät kuitenkin eksponentiaalisesti ikävuosien karttuessa.

No toisaalta harvemmin näkee rivistössä ihan viimeisen käyttöpäivan rajoilla olevia ihmisiä, joten arviointini on hyvin subjektiivista. Tanssia harrastavat ihmiset ovat myös ikinuoria ja kovinkin nätisti tälläytyneitä, joten vaikea kenekään iästä on mitään mennä sanomaankaan.

Tämä ikääntymisongelma vaivaa ja haittaa myös mallimaailmassa ja myös ihan sen vanhimman ammatin harjoittamisessakin, mutta poikkeuksia myös on. Iltalehti kirjoittaa:

- Kaikenikäisille naisille on kysyntää, mutta pääasiassa prostituoidut ovat 20-40 -vuotiaita. Yli 70-vuotiaat ovat harvinaisia, mutta kyllä heitäkin on, rikoskomisario Seppo Sillanpää Helsingin rikospoliisista vahvistaa.

Tuostahan ei puutu kuin vain lisäkaneetti ,että myös koko poliisikunta vahvistaa yhdellä suulla että palvelun laadussa ei ole mitään huomauttamista, liikuttiinpa sitten( ikä)-haarukan ylä- tai alapäässä.