Hullu päivä eilen. Yli sata uteliasta googletti sanaa "kuha-ahven" ja päätyi tänne jossa ei asiasta ollut mitään lisätietoa. Googlen tarjoamilla muilla sivuilla on se kaikki suppea mitä siitä on tiedossa.

Luulen että tarkemmissa tutkimuksissa todetaan kala joksikin Olkiluodon lauhdevesialtaan mutaatioksi. Tai sitten joku veijari on tuonut Amazonin jokikalan tänne suomeen ja sujauttanut sen kalastajan vieheeseen salaa. Näin sitä sitten on koko Pori ja Suomi sekaisin.Täytyy jotain vielä sitten kirjoittaa kun kaikkia niin kauheesti kiinnostaa.

Veikko Huovinen kirjoitti teerimetsosta, sellaisia kanssa kai oikeasti on. Kanalinnut keskenään ovat niin samageenisiä että risteytyvät. Myös muuli on outo epeli. Aasin ja hevosen risteymä mutta ei itse voi saada jälkeläisiä.

Muuliäitiä ja -isää ei siis ole olemassakaan.

Myös sika ja villisika, koira ja susi voi risteytyä, se kai nyt ei ole mikään ihme. Risteytyihän ne aboriginaalit ja brittiläiset maahanmuuttajat vaikka kovasti olikin brittiäisten mielestä vaaraksi rodulle. Mustaakin mustempi iho, iso nenä ja matala otsa, kauneus on katsojan silmässä, me itse kalpeanaamat olemme varmaan rumia kun heidän vinkkelistään katsotaan. Hyvää perjantaita.