Thaimaassa on potkunyrkkeily suosittu urheilulaji. Suomessa mennään viikonloppuisin tanssilavoille ja myös muksitaan kyynärpäillä sekä vedellään kantapäillä surutta naapuria nilkoille. Joku hienohelma astuu piikkorolla vierustanssijan kengän sisälle ja nirhaisee näin orvaskeden kauniisti rullalle.

Kotiin palataan yömyöhällä ontuen ja verissä päin. Seuraava viikko suunnitellaan kostoa ja oikeaa strategiaa seuraavaa tanssi-iltaa varten.

Teräslieriö kumpaankin jalkaan ja hämäyksen vuoksi lieriöt on muotoiltu paljaiden jalkojen muotoisiksi. Kukaan ei tohdi paljaisjalkaista survoa mutta itse voi monottaa sen kuin ehtii.

 

Tai sitten maksetaan potut pottuina ja piikitellään kanssatanssijoita kuin sikainfluenssarokottaja. Näillä terässiileillä kun pyörähtelee niin kyllä tungettelijat pysyy loitolla.

 

Voihan toki ottaa pehmeämmätkin keinot käyttöön. Amin Asikaisen nimikkotanssissa jalat liikkuvat enemmän eteen ja  voimalla ylemmäksi kuin muissa tanssilajeissa. Nurkissa joku voi yrittää potkaista mutta kyllä tuo saa itse tuta  mokomakin, miltä punainen nahka maistuu omissa nivusissaan.