Mikko pyöräilee kunnioitettavia matkoja ja hänen  tanssimatkansa välietappeineen on useasti pieni tarina jo sinällään. Sitten on sellaisia patikointituristeja jotka kulkevat läpi Espanjan simpukankuori kaulassaan, se tehdään useimmiten vain kerran elämässä. Saavutus sekin.

Suomessa oli alkutalvesta-kevääseen ranskalainen Alain joka aloitti kävelemään Helsingistä Nordkappiin tammikuun 15. päivänä. Nordkappiin hän uskoo pääsevänsä huhtikuun puoleenväliin mennessä. Hän kävelee joka päivä keskimäärin 25 kilometriä. Tätä hommaa hän on tehnyt jo vuodesta 1978 ja kävellyt 69 maassa.

Ennen tätä harrastustaan hän antoi pois kaikki keräämänsä omaisuuden ja alkoi kävelemään. Nyt kuluu kenkiä, Helsinki-Kolari välille mureni kolmet kenkäparit.

On siinä patikointia. Nyt mies on Kautokeinossa ja tästä linkistä voitte seurata miten miehen matka meni läpi Suomen. Hän yöpyi matkalla ystävällisten ihmisten luona, ehkä tunnettekin jonkun tuon matkan varren ihmisistä. Kuvia ja tarinaa on tuossa blogissa tästä suomen osuudesta.

On siinä epeli, olikohan lapsenakin vain hiekkalaatikolla pelkkä sepeli, -sanoisi Jaakko Teppo.