Muttei välttämättä kovin kannattava.

Aamulehti:

...

Kursseja käyneet intohimoiset tanssiharrastajat karttavat suurten tähtien keikkoja. Karitapiot ja jormakääriäiset houkuttelevat paikalle lavaetiketistä piittaamattomia turisteja, joita tanssiminen ei juuri kiinnosta. He seisovat lavan edessä katsomassa suosikkinsa konserttia, jolloin tanssijoille jää vähemmän tilaa.

Tosiharrastajalle on tärkeää, että musiikin rytmi ja tempo ovat sopivia. He suosivat lavoja, joilla yleisöä tanssittavat nuorten ammattisoittajien orkesterit, joissa kukaan muusikoista ei nouse liiaksi muiden yläpuolelle.....

Lue koko juttu.....>>

 

Mutta uskaltaako liki viisikymppinen enää Kisarantaan mennäkään kun siellä on vain nuoria? Kommentteja lukevat myös vanhat.

1. kommentti Aamulehden sivuilla on tälläinen:
 
"Asiakkaiden keski-ikä vaihtelee 35 vuodesta eläkeikään. Nelikymppinen yleisö on lavapiireissä nuorta. "

Anteeksi nyt vain, mutta toimittaja voisi tehdä hieman tutkimusta ennen kuin latelee tällaisia puolitotuuksia. On totta, että jos on kyseessä syrjäisempi tanssilava niin tuo lause on totta. Mutta Tampereen lähellä esim. Kangasalan Kisarannassa ikähaarukka on normaalina lauantai-iltana 17-vuotiaasta ylöspäin. Nuoria on tiettyjen tanssiorkestereiden kohdalla jopa enemmistö! Yli 50-vuotiaita on muutama nuorempiin verrattuna.

Artikkelissa olisikin tullut mainita asiasta, sillä nyt artikkelia lukevat nuoret päättelevät, ettei kannata sittenkään mennä edes kokeilemaan!!