Miehiä syytetään vanhempien naisten ylenkatsomisesta tanssipaikoilla, saattaa olla perääkin. Hormonit lähtevät liikenteeseen usein visuaalisen informaation matkaansaattamana.

Mikä lie erään australialaisen hormonitoiminnan spesifikaatio ollut koska iltalehdessä oli tälläinen uutinen:

Eli; 24-vuotias australialaismies tunkeutui iäkkään naisen taloon ja yritti raiskata hänet. ( No onhan 99-vuotias jo aika vanha käpy.)

24-vuotias Christopher James Valle tuomittiin yli yhdeksäksi vuodeksi vuodeksi vankilaan viime syyskuussa Melbournessa tekemästään rikoksesta.

Huumepöllyssä ja tuhdissa humalassa ollut Valle keplotteli itsensä 99-vuotiaan naisen taloon, ja pakotti tämän vuoteeseen. Hän käytti väkivaltaa ja yritti raiskata naisen. Nainen sai hyökkäyksessä vammoja, ja on sen jälkeen kärsinyt pahoista pelkotiloista.

Lopuksi hän vei naisen luottokortin ja pienen summan käteistä rahaa. News.com.au-sivuston mukaan mies oli saanut juuri potkut työstään hevosten kouluttajana, ja yritti varastaa rahat päästäkseen takaisin kotiinsa Queenslandiin.

Tuomari piti tekoa törkeänä, koska se kohdistui avuttomaan uhriin. Valle joutuu istumaan yhdeksän vuoden ja yhdeksän kuukauden tuomiostaan seitsemän vuotta, ennen kuin hän voi anoa ehdonalaiseen pääsyä.