On saapunut postilaatikkoomme seuraava sähköposti.  Tohtori Hank oli erittäin ystävällinen kun välitti sen meille.

Dr.David Hank
Operations / aluepäällikkö
Santander Pankki Oyj,
47-48 Piccadilly
PICCADILLY
W1J 0DT
Lontoo Iso-Britannia
Kerro: +44 702 4098040
Sähköposti: [email protected]


Rakas ystävä,

Nimeni on Dr.David Hank, mistä Harlesden North West England, muodollinen vanhempi projekti ja ohjelmoija johtaja Deutsche Bank, luotettu neuvonantaja yli 20 vuotta ja tällä hetkellä Operations / Regional Branch Manager Santander Bank London, täällä Santander. Työskentelin Uusin ministerien Bank London. Minä kirjoitan sinulle seuraavat kaupat työhuoneessani, joka tulee olemaan valtava hyötyä meille molemmille.

Minun osasto, joka Operations / RegionalBranch Manager Santander Bank Plc. Huomasin hylätty summa £ 21,500,000,00 Euro (Twenty miljoona viisisataatuhatta Englannin puntaa) tilille, joka kuuluu yksi meidän ulkomaisten asiakkaiden Late David McDowell Brown Yhdysvaltain kansalainen Arlington Virginia, joka valitettavasti menetti henkensä ensimmäinen helmikuu 2003 läpi eteläisen Yhdysvaltain avaruussukkula Columbia, hän kuoli yksi ihminen.
Valinta sinuun yhteyttä on herättänyt alkaen maantieteellinen luonne missä asut, erityisesti siitä syystä, herkkyyden kauppa ja luottamuksellisuuden tässä.

Nyt meidän pankki on odottanut mitään sukulaiset tulevat varten saatavan mutta kukaan ei ole tehnyt. Itse olen ollut hävinnyt sijoittamalla hänen sukulaistensa 5 vuotta.
  Olen nyt teiltä lupaa esitellä teille lähiomaiset / Will edunsaajaa kuolleen jotta menetetyksi tämän tilin arvo on £ 21, 500, 000, 00 puntaa voidaan maksaa sinulle. Se maksetaan tai jakaa näitä prosenttimääriä, 50% minulle ja 40% sinulle, kun 10% on kuluista tapahtuman aikana, kun olen turvattu kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat, joita voidaan käyttää varmuuskopiointiin tämä väitteitä, joita teemme. Tarvitsen vain täyttää teidän nimet asiakirjat ja laillistaa se tuomioistuin tässä todistaa teitä laillinen edunsaaja.

Lisäksi vaadin rehellisen yhteistyö, luottamuksellisuus ja ehdoton luottamus epäilemättä, jotta voimme nähdä tämän tapahtuman kautta. Takaan, että tämä toteutetaan nojalla oikeutettu järjestely, sinua suojataan rikottu lakia.

Antakaa minulle seuraavaa meillä on 5 päivää aikaa suorittaa sen läpi.
Tämä on erittäin kiireellinen PLEASE.
1 Koko nimi
2. Puhelinnumerosi
3. Sinun yhteystiedot.
4. Sinun Ammatti / työpaikka

Vastaa niin lähetän sinulle pankille lomakkeen täyttää välittömästi.

Kunnioittaen,
Tohtori .David Hank
Puh +44 702 4098040
Lähetä TIEDOT MY PRIVATE SÄHKÖPOSTI: [email protected]