Uudistetun tupakkalain ja uusien asenteiden myötä ei ole enää trendikästä tupakoida. Se on tehty vaikeaksi ja ainakin työpaikoilla tupakoitsijat ovat sorrettu vähemmistö.

Itsekin olen ollut häätämässä heitä tuiskuun ja pakkaseen. Kykkimään kessu kädessään ovien taakse kuin  spitaaliset saastuneet hylkiöt. Tämä toisaalta rasistinen asenne on sallittu terveysvaikutteiden vuoksi ja vähemmistö tyytyy osaansa.

Toimisikohan tämä lihavien kanssa? Alettaisiin erottelemaan ja tuomitsemaan ja kansalaiset ryhdistyisivät ja laihduttaisivat itsensä keskipainoisiksi.

Heille olisi omat taukotilansa ja kuin huumorimielessä yleisillä paikoilla olisi koppeja joissa iso lappu ovessa "lihaville välipalamussuttajille". Raakaa kuin irtisanomiset Enso-Gutseitilla juuri nyt mutta tämä kaikki tehtäisiin Suomen edun nimissä.

Uutisissa esiintyisi terveysministeri joka todistaisi uusien määräysten tärkeyttä kansanterveyden kannalta. Esko Ahohan ehdotti jo korkeampaa kansaneläkemaksua ylipainoisille.

Voitaisiin mennä myös vähän överiksi. Ylipainoisille olisi huomiota herättävän tukevia tuoleja ja heidän edellytettäisiin liikkuvan autoilla joissa olisi leveämmät renkaat ja isot jouset.

Saksan juutalaisten tyyliin ei kai kuitenkaan mitään vaatteeeseen ommeltavaa merkkiä edellytettäisi. "Olen ylipainoinen"