Tommolan tanssilava on laitettu ulosottoviraston toimesta myyntiin. Kauniilla paikalla sijaitsevan lavan toivoisi saavan uuden omistajan jolla olisi intoa ja pitkäjänteisyyttä. Nyt lava on ollut jo useamman vuoden suljettuna.

Ennen sitä lavalle on tehty melko massiivinen remontti jätevedenkäsittelyineen ja uusine sosiaaltiloineen. Nykyinen omistaja satsasi paikkaan paljon, asiasta tarkemmin tässä linkissä.

 

Tulenliekki ja Pentti Leinonen täällä.

 

Ote tekstistä:

Vuonna 1968 valmistunut Tommolan lava Korpijärven rannalla oli kuuluisa valtavasta parkettilattiastaan. Pentti Leinonen sanoo, että parasta paikassa on edelleen parketti, joka kelpaa nykymenoonkin pienellä fiksauksella. Muuten lava on kokenut alkukesästä melkoisen kasvojen kohotuksen.

Ennestäänkin hulppeaa lavaa on laajennettu rakentamalla järven suuntaan katettu terassilava, jonka Leinonen uskoo olevan kauniina iltoina tanssijoiden suosiossa. Uutta ovat myös ravintolateltta, jossa voi lauleskella karaokea ja kesäkeittiö.

Huutokauppa paikasta on juuri nyt meneillään ja täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot mitä rantapaikkaa ostaessasi tarvitset.

 

Täällä on listaus tanssi-illoista joita viime vuosina paikalla on järjestetty. Viimeinen oli syyskuussa neljä vuotta takaperin.

Toivottavasti hieno ja arvokas sauvaparketti on kunnossa pitkästä tauosta huolimatta.

Kuva sisätiloista täällä.

 

Tommolan lavaa on pyörittänyt aikoinaan myös Sally Palho. Lue.

Pitkä työura hänellä. Lue ja kuuntele.

 
Vanhoja raportteja Tommolasta:   Humutyttö
                                                       Stefanus
                                                       Veera
                                                       Suomi 24