Lohjan perinteikäs tanssipaikka Tanhuhovi on pantu myyntiin. Myyntiä hoitaa kiinteistönvälittäjä Timo Lahtinen, Myynti-Keskus Pihlström Harry LKV.

Myynnissä on koko 2,6 hehtaarin tontti että 3000 neliön monitoimirakennus. Siellä sijaitsee korkea palloiluhalli, erittäin hyvä parketti, talonmiehen asunto, keittiö, saunatila sekä ravintolatiloja.

Tanssisali on kooltaan 670 neliötä ja sen erinomainen parketti on niittänyt mainetta sekä kunniaa. Ilmanvaihto tanssisalissa on myös erinomainen. Palloiluhalli on kooltaan 550 neliötä ja usein tanssi-iltoina se on toiminut tanssijoiden extratilana.

Tanhuhovin omistaa Lohjan Huvikeskus Oy/ Sari Rönnholm. Perheyritys Tanhuhovista tuli vuonna 1983 jolloin Sari myös tuli yrityksen johtoon. Vuodesta 2003 aina näihin päiviin  tansseja on pyörittänyt yrittäjä Marko Kauranen.

Suomen vanhin vanki.

Mahdollisen uuden omistajan myötä tanssit saattavat loppuakin, mikäli uusi ostaja suuntautuu täysin uusille urille. Nykyisinkin tiloissa on järjestetty kolmesti vuodesti markkinoita ja sunnuntaisin kirpputoreja.

   HELMIKUU

 
 
22.2.            Janne Tulkki & Tulinen Sydän
                     Veli Kuja-Hakola & Rosalie
 
 
 
                    MAALISKUU
 
La 1.3        Suvi Karjula & In the Mood
                   Juha Vartiainen yhtyeineen
 
L 8.3          Kaija Lustila & Jari Puhakan orkesteri
                   Markku Ignatius orkestereineen
 
La 15.3      Kari Piironen & Caminito
                   Tanssittajat orkesteri
 
La 22.3     Tulipunaruusut
                    Kalle Jussila & Ari Nylundin orkesteri
 
La 29.3      Eija Kantola & Omega
                   Tanssiorkesteri Yötaivas
 
 
Lisää ohjelmistoa päivitetään lähiaikoina...