.......taas livahdettiin Leville, mutta nyt vapaaherrana. Tämä oli kymmenes kerta; yksi kerta meni muutama vuosi sitten BaileRetron alttarille, mutta ei se silloin kaduttanut.

Ajomatkan alku +5C lämmintä ja lumiraja alkoi pian Kemin tieltä Rovaniemen suuntaan ajaessa. Vielä viikko sitten olivat ma.......   >>>>lue koko kertomus osa 1.

 

.......myös ladulle, jossa näkyvyyttä oli minimissään vain 5 m. Tykkilunta tuprusi aina lähdöstä liki golfkentälle saakka. Golfkentällä muuten pakkasta -18C. Palentumisen peloista huolimatta lenkki meni hyvin, mutta piti jättää 1½ tuntiin.

Tänään annettiin kehon levätä ja lekoteltiin vain kämpillä Suomencupin hiihtoja tv:stä katsellen. Illalla luvassa Kanava nelosta (Channel Four). Hotellilla oltiin heti alusta (21.00) ja myös välittömästi parketilla. Illasta tuli fiiliksiltään huomattavasti parempi kuin edellinen. Neljä tuntia sai tanssia sydämensä kyllyydestä ja tuli myös useita hakuja aivan ventovierailta naisilta - ihanaa. Paikalle oli saapunut väkeä niin, että ravintolapuoli oli aika täynnä ja samoin lava, melkein kuin kevätrsesongin aikaan. Eka kerran oli myös käytävän reunoille linnoittautunut useita tanssijoita, joista varsin moni oli tosi hyviä. No heitähän tuli myös haettua eikä tarvinmnut pettyä.

Channel Four soitti tutun varmalla tyylillä ja eilistä Vetonaula-orkes........>>>lue koko juttu osa 2.