Britanniasta kuuluu kummia. Metro lehti kertoo että Witham-joesta on löytynyt kala joka on kuin liejuryömijän, hain ja piraijan risteymä. Se on kotoisin ilmeisesti kaakkoisaasiasta ja tappaa elääkseen. Se pystyy myös ryömimään maalle ja pärjää ilman vettä jopa neljä päivää.

"Kauhukalan" suu on täynnä teräviä hampaita, ja kalan kerrotaan syövän kaikkea, mikä liikkuu – tarvittaessa puree myös ihmistä. Erityisen pelottavaksi kalalajin tekee se, että se pystyy ryömimään maan pinnalla ja  pystyy siirtymään järvestä toiseen. Kaiken huippu on että kala on iso, tosi iso. Piraijat ovat pieniä mutta tämän  lajin aikuiset kalat voivat kasvaa noin metrin mittaiseksi.

Britannian ympäristöviraston lähde on kertonut The Sun -lehdelle, että ensireaktio virastolla oli kirosana, kun tieto kalan löytymisestä tuli. Lähteen mukaan tämä kalalaji tunkeutuu ympäristöönsä erittäin vahvasti, ja jos se alkaa lisääntyä Britanniassa, kyseessä on "katastrofi".

Jpten älkää vain hyvät ihmiset tuoko tälläisiä kaloja lemmikeiksi Suomeen. Tulevina vuosina sinun tai naapurisi koiraa ei ehkä olekaan yöaikaan raadellut susi, vaan tämä kauhistuttava kuivalla maalla etenevä tappajakala.