Levyjulkkaritanssit Hämyslavalla 28.8.2010

Urjalan seutuvilta kotosin oleva yhtye on julkaissut ensimmäisen pitkäsoittonsa. Yhtye on ollut kasassa jo neljä vuotta ja nyt oli oman levyn aika. Maija Tenkanen Huittisista tuli solistiksi puolitoista vuotta sitten ja jos olette nähneet yhtyeen risupartaisen basistin niin hänen nimensä on Paavo Rahkila.

Kitaristit Ilari Haavisto ja Turo Rytky ovat urjalalaisia samoin kuin rumpali Pasi Järvinenkin.

Pitkäsoitolla on yhtyeen yksi omistakin sävellyksistä ja Poutahaukkojen Marko Haavisto on tehnyt yhden kappaleen. Orkesterihan soittaa jalan alle menevää tanssimusiikkia,rock& roll sekä Carolan ja Laila Kinnusen musiikki on yhtyeellä hyvin hallussa.

Kesä on ollut kiireinen ja työllistänyt bändin jäsenet hyvin mutta talvelle on vielä myymättömiä iltoja joten ihan soitolla ja laululla ei bändin jäsenet vielä elä.

 

Humppis kirjoitti yhtyeen Kolmilammin keikasta Tanssipalvelimen sivuilla seuraavaa, joten eipä lainkaan hullumpi keikka. Humppiksellahan jos jollakulla on kokemuspohjaa tehdä vertailuja ja mies myös seisoo sanojensa takana :

Humppis 2010-08-23 8:16

Jälleen yksi pakollinen himmailupäivä oli takana, kun (ehkä murtunutta) varvasta varoen olin pysytellyt koko (aurinkoisen) päivän sisätiloissa. Illalla oli nimittäin aivan pakko päästä päästämään Kolmis talvitauolle.

Jo sukan jalkaan vetäminen sattui, mutta sensijaan perillä sujui tanssi kuin tanssi (melkein ainakin).

Sandwichina aloitettu ensivalssi oli hyvä startti (viimeksi moisessa muodostelmassa olinkin valssannut myös nimenomaan Kolmilammilla monta vuotta sitten).

Jossakin määrin oli taukoiltava kaiken varalta, joten ilmainen kahvi kera pullasiivun antoi tuohon ensimmäisen kerran hyvän aiheen heti avauksen jälkeen.

Illan mittaan tulleiden kansantanssien ajan lepäily myös auttoi osaltaan niin, että vasta 22.20 poistuin kynttiläkujaa myöten paikalta ja kävin lammen rannassa tekemässä kannattavan levynvaihdon (sain yhdestä uudesta kuusi vanhaa).

Nyt sitten on kylläkin myös vasen nilkka kipeä, koska varvasta säästääkseni tulin astelleeksi virheellisesti, mikä kostautui tietysti.

In The Mood veti hyvän keikan kauden päätteeksi. Kaikenlaista maustetta tuli, kun vähän roolejakin vaihdettiin ja mm. kitaristit tunnelmoivat stagen reunalla.

Tanssitettavina oli tietysti suuri joukko kesän aikana Kolmiksellakin pyöriteltyjä (yksi varsin myöhäänkin paikalle tullut osui silti kolmasti käsiin). Niin myös onni suosi, että terassin kulmasta yllätetty, vasta nyt päättäjäisiltana Kolmilammille ilmaantunut ja muutenkin kesän aikana vallan kateissa ollut suosikkitanssitettava, intoutui varaamaan ennen naistentuntia, minkä kostin hakemalla sitten miesten vuorolla peräti kahdesti.

Kaikenlaista muutakin mukavaa iltaan sisältyi, joten haikeus ja se kirotun kipeä varvas unohtuivat toviksi. Nyt sitten on kaikki taas jo toisin.

Vallan hyväksyttävän hakusaldon onnistuin haalimaan kaikkiaan kolmentoista naisen kanssa (tuttuja ja mieluisia tietysti kaikki): 18/9.

Nyt täytyy vain toivoa, että vasen alaraaja kuntoutuisi edes jotenkin illaksi, jolloin on tarkoitus aloittaa jälleen kerran salsan opettelu (aika mones kerta sitten vuoden 2000 ensimmäisten tuntien).

-end-

Kuvaa klikkaamalla pääsee kotisivuilleen.