Lapsena kun jotakuta moitittiin oikein toden teolla, hän saattoi sanoa "sain häneltä aika nuuskaa". Toisaalta moittija taas taisi sanoa: "annoin hänelle aika sapiskaa".

"Aika" on tässä tapauksessa "runsaasti". Päätalo taas usein kirjoitti "eli" sanan  "tai" sanan sijasta, -koillismaan sanonta. Esimerkki: Siellä on kissa eli hiiri rapistellut yöaikaan.

Jutila veti nuuskaa huuleen ja tästä Iltalehden kuvasta nousi kohu. Onkohan hienommissa etikettioppaissa mainittu miten oikeaoppisesti laitetaan nuuskaa huuleen kutsuvierasaitiossa?

Äkkiseltään tuo Timpan nuuskaus näyttää yhtä sievältä kuin hammastikun käyttö. Hän olisikin voinut yrittää puolustella "kaivoin vain hampaitani".

Lisäksi jos nuuska on samaa kuin sapiska niin Jutila olisi voinut myös puolustautua. Minulle tuli akuutti tarve lisätä sapiskaa ja silloin ei hätä lue lakia.

Jos taas olisin seiskalehden reportteri, menisin kiireesti tuohon aitioon ja kuvaisin Jutilan istuimen penkinalusen. Löytäisin nuuskamällin painettuna verhouksen alapintaan. Olisi ollut myös näky tuo 120 asteen segmentti,  läiskitettynä ruskeilla nuuskasylkymälleillä. Töpehdyksiä. Ei aitioden ylläpitäjät nykyaikoina ymmärrä sylkykuppien tarpeellisutta, -arvaan.