Ei se humpansoitto mitään hissuttelua tartte ollakkaan, mutta oma ärsytyskynnys ylittyi. Onneksi saatoin taikakuun settien aikaan mennä muualle ja jänskättää tangomarkkinoiden kuningasfinaalia. Kisastudiossa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja oikeaan osoitteeseenhan se voitto meni, vaikka olihan se Leiffikin kyllä hyvä, mutta Kyösti veti pojot kyllä esiintymisellään ja tietenkin tulkinnallaan. Mahtava fiilis, voitonmaljoja kohoteltiin!! Tanssiflaksi oli vähän huonohko, taitavia naisia oli todella paljon ja kun tuli vietettyä aikaa myös kisastudion puolella, niin vähän jäi siltä osin vaisuksi ilta. Se mitä tanssissa hävittiin se voileivissä voitettiin. Kesän parhaat leivät löytyivät kyllä ämyriltä. Ruisleipää, päällä munavoita, suolalihaa ja kasviksia. Herkullinen yhdistelmä, raati suosittelee! Yöpaikkana toimi Lamminniemen hyvinvointikeskus, tanssipakettihinta oli 57e/hlö, sisältäen tanssilipun ja aamupalan ja ihanat seniorisängyt.. Myös saunaan ja uimaan pääsi illalla ennen tanhuamista. Mielestäni kohtuullinen hinta, kun tanssilippu yksinään oli jo 16e.---- lue koko kirjoitus....>>

 


Tanssipaketit
Suuntaa lavatansseihin Somerolle ja vietä samalla rentouttava loma, yöpymällä mukavasti Lamminniemessä, aivan suosittujen tanssilavojen (mm. Esakallio ja Ämyri) tuntumassa.

 

Kahden yön tanssipaketti
99 € /hlö

- tanssilipun perjantaitansseihin
- tanssilipun lauantaitansseihin
- majoituksen 2hh (pe-su)
- buffeeaamiainen
- kuntosalin käyttöoikeus
- saunamahdollisuus
Yhden yön tanssipaketti
57 € /hlö

- tanssilipun joko perjantain tai  
  lauantain tansseihin
- majoituksen 2hh (pe-la tai la-su)
- buffeeaamiainen
- kuntosalin käyttöoikeus 
- saunamahdollisuus
Hinnat eivät ole voimassa juhannuksena 21.-23.6.2013.

Tanssikalenterit löydät ESAKALLION ja ÄMYRIN tanssilavojen sivuilta.

Tanssipakettien tiedustelut ja varaukset ma-pe klo 8-18 p. 02 77 990


Lamminniemen Hyvinvointikeskus sijaitsee Someron kaupungissa, Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen rajalla, hyvien yhteyksien päässä. Someron keskustaan on matkaa noin 2 km.

Helsingistä: Helsingintieltä (tie nro 52) on viitoitus Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen ennen Someron keskustaa.

Salosta: tietä nro 52 Somerolle noin puoli tuntia (36 km). Viitoitus Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen ennen Someron keskustaa.

Forssasta: tietä nro 282 läpi Torronsuon kansallispuiston 26 km. Liittyy tielle nro 52, jota pitkin jatketaan noin 5 km, kunnes viitoitus Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen.