Speedy kirjoitti tanssinetissä:


6 päivää peräjälkeen, Pavista Pesikselle ja Ruususta Mäntsälään.

Speedy
2014-04-22 11:46

 

Ke Pavin avaiset, PNP ja Ippe Mansikka. Väkeä mukavasti, ei kuitenkaan ihan mahdoton ruuhka. Akvaariossakin mahtui hyvin tanssimaan. Ilmeisesti väki enemmän tansseissa käynyttä tai sitten ottivat paremmin muut huomioon. Musiikillisesti PNP oli omaa luokkaansa ja Ippe taas vastaavasti omaansa ;)

To Pesis ja Finkut. Ei fiilikset oikein huipussaan ja leipääntynyt orkesteri epämääräisinä välilevyineen saanut innostumaan. Voisi ohjelmistoaan uusia ja ainakin jättää ne loppuun kalutut Tuuren kappaleet pois ohjelmistostaan. Tuttuja kuitenkin kivasti paikalla ja tanssimaankin pääsi. Kovasti mainosti levynjulkkaria 2.5 muistaakseni ja soittivat näytekappaleenkin siltä. Jos muut kappaleet samaa tasoa, niin ei tule tuskaa hankkia ko. levytystä.

Pe jälleen Pavin ja Hurma. Ei väkimääräisesti mitkään ruuhkatanssit, mutta akvaarion puoli oli melkein mahdoton tanssia . Näytti olevan paikallinen tanssikerho hyvin edustettuna ja silloin aina on sama tilanne. Ilmastointia ei saaneet päälle koko iltana ja paikka oli tuskastuttavan kuuma. Kivat tanssit kuitenkin ystävänpäivä kappaleesta huolimatta ;) Väliaikalevyt oli suoraan hanurista, toivottavasti samainen kaveri ei usein ole niitä soittamassa. Olisiko suosio vai jatkuvat kahden orkesterin illat syynä että tauot oli aika pitkät. Ehkä ohjelmisto ei enää kata yhtä settiä lisää...

La Ruusuun. Lauteilla Kyösti ja Varjokuva sekä Norolan Pojat. Väkeä todella vähän joten tilaa ainakin oli riittämiin. Musiikillisesti Norolan Pojat oli omaa luokkaansa, vaikka kuin Vk:n eka setin jälkeen meinasivat laskeutua samalle tasolle heidän kanssa. Onneksi kuitenkin unhoittivat vieraskoreuden. Kakkosbändi oli selvästi ykkönen, ainoastaan laulussa Kyöstille hävisivät. Jos monipuolista tanssimusiikkia haluaa, niin suosittelen Norolan Poikia :)

Su ja Mäntsälä jossa Fiibbarit ja Eija Omegoineen. Kivat tanssit tilaa ruhtinaallisesti kahvion tarjonta leipineen ja salalaatteineen todella maukasta. Varmasti viihtyisin kahvio ja tarjonnaltaankin paras mitä missään tanssilavalla olen nähnyt. Huonoa että juomat aika hinnakkaita. Musiikki riittävän monipuolista tanssittavaa ja mitään muuta en jäänyt kaipaamaan kuin Eijan saappaita. Oli nytten nilkkureilla liikkeellä, joten mihinkään ei voi nykyään luottaa.

Ma Ruusu kun kerran leimakortti oli täynnä ja se piti tietysti käyttää vielä tänä keväänä. Lauteilla PNP ja joku trio joka soitti vain väliaika levyt. Nekin oli kuitenkin tanssittavia. Edellisen illan nautinta oli saanut verensokerin alas joten kyllä hikeä pukkasi ja heikotti, kunnes pidin väliajan(kahvia ja pullaa), jolla olo helpottui ja jaksoi illan loppuun. Kivat tanssit siitä tulikin kun tuttuja sattui sopivasti paikalle. Väkeä todella vähän noin isoon paikkaan.

Yhteenvetona parhaat tanssit oli kuitenkin ke pe la ja su. Ehkä asiaan auttoi myös oma evästys ;) Aika vähän oli pääsiäisenä väkeä tanssimassa tai sitten hyvä tarjonta hajoitti sen monelle paikalle. Jäi tunne että monessa paikassa ilmeisesti tehtiin tappiolliset tanssit. Pitemmän päälle se ei ole hyväksi....