Seurasin aikoinaan tällä palstalla Åken taistelua eläkerahojensa perään Nordea pankkia vastaan. Eri oikeusasteet käytyään tuomio heitti häränpyllyä mutta lopulta päättyi pankin voittoon.

Samoin olen täällä kertoillut Janne Katajan taistelua hometalojupakassa ja näyttäisi että sekin keissi on kulkemassa samoja polkuja.

Tässä uusin informaatio asiasta.

 

Ja tässä alla se toukokuussa kirjoittamani osuus:

 

_____________________________________________________________________________________________

 

Muutamalla tuttavallani on löytynyt omakotitalo-ostoksensa jälkeen rakenteista sädesieni. Se on kavala olio. Edelliset asujat eivät ehkä ole lainkaan tienneet ameeban olemassaolosta mutta uudet asukkaat saattavat alkaa oirehtia välittömästi.

Samanlaiseen ikävävään pinhuusiin on joutunut suosikkijuontaja Janne Kataja. Lahottajasieni -joskaan ei sädesieni on päässyt hirsirakenteisiin terassin ja päärakennuksen kattotaitteen vuodon ansiosta. Asiasta saadaan oikeuden päätös piakkoin ja Jannella on nyt 650 000 euroa velkaa, eikä hän edes voi asua vanhassa rakennuksessa.

Lue tästä miten toiveikas Janne aikoinaan oli muuttaessaan kolme vuotta sitten silloiseen hirsitaloonsa jonka siis osti hyvältä ystävältään.