Piti olla korkeintaan puolipilvistä koko päivän (aurinko paistoikin enimmäkseen). Montakin kertaa tarkistin säätiedot netistä -viideltä viimeksi. Kuitenkin puoli kuudelta rupesi pudottamaaan vettä oikein urakalla. Olin luvannut hakea kyytiä pyytäneen, umpiväsyneen kisaaja/juhlijan viisi yli kuudelta.

No, ei haitannut pikkusade.

Hämärtyi jo, kun juuri ensivalssien soidessa marssittiin lippuluukulle.

Ties monennenko kerran jo parin viikon sisällä pääsin ensivalsseille samassa hyvässä seurassa (lumileopardi oli look tällä kertaa).

Ensin oli tilaa ja kohta sitten ei.

Jotakin musavideota kuvattiin melkein kaksi tuntia. Hiukan häiritsi, kun kuvaaja ja ohjaaja olivat milloin missäkin tanssijoiden seassa kolmijalkoineen. Ovensuussa onneksi sitten enimmän aikaa lopulta kuvasivat.

Lunnaksen eka setti oli puuduttava: buggia, sambaa, disco swingia, salsaakin sentään, mutta ei juuri hitaita. Toisella sitten korjaantui jonkin verran.

Kyytiläinen oli pyytänyt, että lähdettäisiin kymmeneltä kotiin, kun niin väsytti. Alkuun nuokkuikin penkissä jonkin aikaa, sitten piristyi (polkkaankin asti). Lopputulos olikin se, että tunnilla meni överiksi, kun vauhti vain kiihtyi.

Hiukan naistentunnin lopussa pääsi tunnelma lopsahtamaan.

Onneksi se lähtö kuitenkin venyi, joten sain fiiliksen paikatuksi muutaman onnistuneen haun avulla ja lopulta kyytiläisen kanssa slowaria luistellen.

Peräti oli romanttisen syksyinen näky tuo kynttiläkuja portille.

Kyyditettävä kuitenkin palasi proosaan ja poikkesi ostamaan makkaran.

Minä läksin edeltä autoani haeskelemaan ja lämpiämään laittaakseni. Mutta eipä tuo niin helposti löytynytkään pimeässä, varsinkaan kun suuren autojoukon rakenne oli muuttunut aivan toiseksi illan kuluessa.

Niinpä kävi, että yhtä aikaa autolle kuitenkin saavuttiin.

Olisi nimittäin ollut lämpimän tarve, sillä alkuillasta, naulojen jo ollessa täynnä, penkille kahvion kulmalle laittamani harkkapuseron oli joku onnistunut kastelemaan läpimäräksi. Päälle sitä en voinut laittaa.

Yhtään ei nukuttanut, sillä oikein onnistuneen tanssi-illan jälkeen ja hyvän matkaseuran kanssa tuota efektiä ei tule.

Kotiin tultuakin katselin vielä sujuvasti EDC:n uusinnan lopun. Alku on vielä levyltä nyt aamulla vilkaistava. (Nyt siis tallennus onnistui!)

Hakusaldo ei korkeaksi kohonnut tälläkään kerralla, mutta hyvät olivat tanssit silti: 14/8.

Halvaksikin tuli, sillä kanta-asiakasetuna tuli kahvi ja pulla. Kyytiläisen osallistuminen matkakuluihin vielä helpotti, joten vain 4 € maksoi ilta.